2012-06-12 11:08:56
Φωτογραφία για Ο 15χρονος εραστής της ήταν μία ενήλικη γυναίκα!
Έκανε σεξ με έφηβη με προσθετικά γεννητικά όργανα... Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μία γυναίκα από τη Μασαχουσέτη που μεταμφιέστηκε σε νεαρό αγόρι για να κάνει σεξ με ένα 15χρονο κορίτσι! Η νεαρή προφανώς δεν ήξερε πως το αγόρι που γνώρισε στο διαδίκτυο ήταν στην πραγματικότητα μια ενήλικη γυναίκα.

Η ύποπτη Carissa Hads συνελήφθη στις 24 Μαΐου. Η αστυνομία κατέσχεσε ένα τεχνητό… πέος το οποίο είχε στην… τσέπη της, προφανώς για τη σεξουαλική επαφή με το κορίτσι.

Η Hads συνελήφθη όταν ταξίδεψε για το τρίτο της ραντεβού με την έφηβη.

Σύμφωνα με την ειδική υπηρεσία για διαδικτυακά εγκλήματα κατά παιδιών, η Hads είχε εμφανιστεί ως ένα 17χρονο αγόρι ονόματι James Puryear Wilson όταν συνάντησε την έφηβη σε κάποιο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης τον Οκτώβριο του 2010.

Ο «Wilson» είχε προφίλ στο Facebook και το MySpace όπου περιγραφόταν ως νεαρός πάστορας που ζούσε στη Μασαχουσέτη. Υποτίθεται πως ήταν ο πατέρας δίδυμος αγοριών και πως έψαχνε για ανθρώπους με τους οποίους να συζητήσει. «Όχι ψεύτικα προφίλ και ανώμαλοι», είχε γράψει.


Αποκαλύφθηκε αργότερα πως η φωτογραφία που είχε ανεβάσει με τα δήθεν παιδιά του ήταν από διαφήμιση για ιστοσελίδα φωτογραφιών.

Χρησιμοποιώντας το ψεύτικο αγορίστικο προφίλ της η Hads είχε αναπτύξει μία «τρυφερή σχέση» με το κορίτσι από τη Δυτική Βιρτζίνια με τα αρχικά A.L. Σύμφωνα με τις αρχές, η Hads είχε στείλει στο κορίτσι δύο κινητά τηλέφωνα με τα οποία θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί της κι έναν υπολογιστή ταμπλέτα.

Το κορίτσι είπε στους αστυνομικούς πως χρησιμοποιούσε τα κινητά για να τραβά γυμνές φωτογραφίες της, κάποιες από τις οποίες απεικόνιζαν τα γεννητικά της όργανα. Στη συνέχεια τις έστελνε στον «Wilson». Εκείνος της είχε πει πως ζούσε στη Μασαχουσέτη με τη θεία του Melanie Lodi και πως είχε άλλη μία θεία, την Carissa Hads.

Το Δεκέμβριο του 2011, έπειτα από επικοινωνία 14 μηνών, ο «Wilson» της ζήτησε να συναντηθούν από κοντά. Η συνάντηση οργανώθηκε από τη μητέρα του κοριτσιού (!) που συνόδευσε την κόρη της και άλλα δύο 15χρονα κορίτσια για να συναντήσουν τον «Wilson» σε ένα μοτέλ στην Pennsylvania. Σύμφωνα με τις αρχές ο «Wilson» έμενε στο ίδιο μοτέλ αλλά σε ξεχωριστό δωμάτιο για το οποίο είχε πληρώσει η μητέρα του κοριτσιού.

Κατά τη διαμονή τους εκεί, ο «Wilson» έκανε σεξ με το χέρι (!) με την έφηβη ενώ δύο μήνες αργότερα ταξίδεψε στη Δυτική Βιρτζίνια και έμεινε στο σπίτι της A.L. για πέντε ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων έκαναν σεξ δύο φορές.

Μιλώντας στην αστυνομία, το κορίτσι αφηγήθηκε πως ο «φίλος» της παρέμεινε ντυμένος και μόνο έβγαλε το πέος του από το φερμουάρ του παντελονιού του κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το κορίτσι δεν είχε ποτέ δει τον «Wilson» γυμνό. Η Hads κάλυπτε το στήθος της φορώντας κηδεμόνα για την πλάτη της.

Η 24χρονη χωρίς να γνωρίζει πως η «ερωμένη» της είχε αρχίσει να συνεργάζεται με την αστυνομία συνελήφθη τον περασμένο μήνα. Οι αρχές ερευνούσαν την υπόθεση αφότου έλαβαν μία καταγγελία πως ο «Wilson» είχε απειλήσει τη ζωή μίας φίλης της A.L. Το κορίτσι είχε πει στην A.L. πως δεν πίστευε πως ο «Wilson» ήταν άνδρας.

Εάν καταδικαστεί, η Hads μπορεί να βρεθεί στη φυλακή για τριάντα χρόνια.

 

newsbeast.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ