2019-04-06 15:10:46
Φωτογραφία για Δείτε πώς οι Τούρκοι μεταφέρουν μέσα σε 45 ώρες όλη την Turkish Airlines...
... στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου.

ΦΩΤΟ "Aυτό δεν είναι μόνο ένα αεροδρόμιο. Είναι ένα μνημείο νίκης", γράφουν οι αφίσες που διαφημίζουν το κολοσσιαίο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.   

Μια...

τεράστια επιχείρηση ξεκίνησε χθες καθώς μέσα σε 45 ώρες θα γίνει η μεταφορά του αεροδρομίου Ατατούρκ στο νέο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης.   Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 3.00 τα ξημερώματα και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μεσάνυχτα της 6ης Απριλίου σύμφωνα με το Τούρκο Υπουργός Μεταφορών Τσαχίτ Τουρχάν.  

 Σε συνέντευξη Τύπου, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι μέσα σε εκείνο το διάστημα βασικοί δρόμοι της Κωνσταντινούπολης θα είναι κλειστοί ενώ ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο Ατατούρκ θα μετατραπεί σε χώρο έκθεσης.  

 Ο Τούρκος Υπουργός δήλωσε ότι τα επόμενα 20 χρόνια η Τουρκία θα είναι μια από τις δέκα μεγαλύτερες χώρες στον τομέα των αερομεταφορών, προσθέτοντας πως το νέο Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια θα εξυπηρετήσει από μόνο του 100 εκατομμύρια επιβάτες.


Όπως είπε μέσα σε μερικά χρόνια το Αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης θα είναι το αεροδρόμιο που θα εξυπηρετεί τους περισσότερους επιβάτες και φορτίο στην Ευρώπη. Ταυτόχρονα θα μπορούν να βρίσκονται στο αεροδρόμιο 114 αεροσκάφη ενώ όταν ολοκληρωθεί θα είναι ανάμεσα στα μεγαλύτερα αεροδρόμια του κόσμου. Ανέφερε ακόμη ότι θα ανοίξουν 225 χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.   

Η επιχείρηση μεταφοράς είναι πρωτοφανής καθώς η Turkish Airlines θα έχει ένα 45ωρο για να ολοκληρώσει ένα από τα πιο σύνθετα έργα υλικοτεχνικής υποστήριξης στην ιστορία, μεταφέροντας ολόκληρη τη λειτουργία της στο νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τον υπάρχοντα κόμβο της στο διεθνές αεροδρόμιο Ατατούρκ.   

Συνολικά 10.000 τεμάχια εξοπλισμού, από τα αεροπλάνα μέχρι τα τεράστια αεροσκάφη που ρυμουλκούν σε ευαίσθητους αισθητήρες ασφαλείας, θα μετακινηθούν από το Ατατούρκ στη θέση τους στο νέο αεροδρομίου, 30χλμ βόρεια της Μαύρης Θάλασσας.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ...

πηγη lifo.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ