2019-04-23 15:27:49
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: Πρόταση δυσπιστίας κατά Πολάκη – Τσίπρας: Τη μετατρέπω σε ψήφο εμπιστοσύνης



Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη απαντά η Νέα Δημοκρατία στην πρωτοφανή επίθεση του κ. Πολάκη σε βάρος του υποψηφίου ευρωβουλευτή της Ν.Δ Στέλιου Κυμπουρόπουλου. 

 «Έρχεται η στιγμή που ο κόμπος φτάνει στο χτένι και το ποτήρι ξεχειλίζει. Η Νέα Δημοκρατία αμέσως μετά από το Πάσχα καταθέτει πρόταση δυσπιστίας σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη για να αποφασίσουμε αν θέλουμε την Ελλάδα των πολλών ή την Ελλάδα των Πολάκηδων» είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας  Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ έκανε λόγο για χυδαία ανάρτηση ενός ανεκδιήγητου υπουργού :  «Ο κ. Πολάκης  κατηγόρησε ανοικτά γιατί έκανε χρήση του νόμου για ΑμΕΑ για να διοριστεί στο ΕΣΥ. Άφησε απαράδεκτα υπονοούμενα για έναν άνθρωπο του οποίου η προσωπική διαδρομή αποτελεί παράδειγμα για όλους. Έτσι αντιλαμβάνεστε μια κοινότητα ίσων ευκαιριών; Ντροπή σας που τον στηρίζετε σιωπηλά» πρόσθεσε.


Αναφερόμενος στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, ο πρόεδρος της Ν.Δ μίλησε με θερμά λόγια για την προσωπικότητα και για τον αγώνα της ζωής του λέγοντας ότι δεν του χαρίστηκε κανείς και ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν. «Εμείς τον έχουμε ανάγκη μέσω του παραδείγματος που δίνει από την προσωπική του διαδρομή» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης με στελέχη της Ν.Δ να σχολιάζουν ότι μέχρι τις 6 Μαΐου ο κ. Τσίπρας θα πρέπει είτε να αποπέμψει τον κ. Πολάκη είτε να τον πάρει αγκαλιά. 

--Μητσοτάκης: Η Εβδομάδα των Παθών για τον Τσίπρα αρχίζει μετά από το Πάσχα - Ή θα πάρει αγκαλιά τον Πολάκη ή θα τον αποπέμψει--

"Ο κ. Τσίπρας ή θα πάρει αγκαλιά τον κ. Πολάκη ή θα τον αποπέμψει. Άλλος δρόμος δεν υπάρχει. Συγγνώμη δεν υπάρχει" είπε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες λίγα λεπτά μετά από τη γνωστοποίηση ότι η Ν.Δ θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.

Ερωτηθείς για ποιο λόγο δεν κατέθεσε σήμερα την πρόταση δυσπιστίας ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η Ν.Δ σέβεται τις Άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας σχολιάζοντας ότι η Εβδομάδα των Παθών για τον κ. Τσίπρα θα αρχίσει μετά από το Πάσχα.

Σύμφωνα με τη Ν.Δ η πρόταση δυσπιστίας είναι και η απάντηση της Ν.Δ στο αίτημα για  ντιμπέιτ του κ. Τσίπρα.

--Σε ψήφο εμπιστοσύνης μετατρέπει την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ ο Τσίπρας--

Άμεσα απάντησε ο Πρωθυπουργός στην αναγγελία πρότασης δυσπιστίας από τη Νέα Δημοκρατία. 

Ο κ. Τσίπρας εισήλθε στην Ολομέλεια της Βουλής και αφού ζήτησε τον λόγο μίλησε για πρωτοφανή επικοινωνιακό αντιπερισπασμό της Νέας Δημοκρατίας και ξεκαθάρισε ότι όποτε και να καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας είτε προς την κυβέρνηση είτε προς μέλος της θα τη μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης. 

Αποφεύγοντας να μπει στην ουσία της ανάρτησης του κ. Πολάκη ο κ. Τσίπρας είπε ότι η Ν.Δ θέλει να αποφύγει όπως ο διάολος το λιβάνι τη συζήτηση για τα κρίσιμα ζητήματα της χώρας και προσπαθεί να την επικεντρώσει στο αψύ ύφος του Παύλου Πολάκη. 
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ