2019-05-20 23:14:41
Φωτογραφία για Τί ζήτησαν από την πρόεδρο τού ΚΙΝΑΛ οι Αστυνομικοί Ιωαννίνων
Ανακοίνωση τής Ένωσης Ιωαννίνων: Το Προεδρείο της Ένωσής μας, με αφορμή την επίσκεψή της στην πόλη των Ιωαννίνων την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 συναντήθηκε με την πρόεδρο του Κινήματος

Αλλαγής (ΚΙΝ.ΑΛ.) κυρία Φώφη ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ.

Κατά την συνάντηση η οποία διεξήχθη σε θετικό από τις δύο πλευρές κλίμα, παρουσία του εκπρόσωπου τύπου του ΚΙΝΑΛ κ. Παύλου ΧΡΗΣΤΙΔΗ και των υποψηφίων ευρωβουλευτών Ευαγγελίας ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗ & Σάκη ΤΖΑΛΑΛΗ, κατατέθηκε από πλευράς μας το κυρίαρχο και διαχρονικό αίτημα του συνδικαλιστικού μας κινήματος για τη θεσμοθέτηση της επικινδυνότητας της εργασίας του Έλληνα Αστυνομικού αλλά και επιμέρους ζητήματα που αφορούν τους Αστυνομικούς των Ιωαννίνων.

     Δεδομένου του μεγάλου αριθμού των θυμάτων εν ώρα υπηρεσίας, των κοινώς παραδεδεγμένων αντίξοων συνθηκών εργασίας, του συνεπαγόμενου στρες και των επαγγελματικών ασθενειών που πλήττουν το αστυνομικό προσωπικό, δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για την ανάδειξη του ζητήματος αυτού.  Άλλωστε,  το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο της Χώρας, το Συμβούλιο της Επικρατείας, στο πλαίσιο των προσφυγών μας για την μισθολογική αποκατάσταση και την άρση των αδικιών που έχουμε υποστεί ελέω Μνημονίων, αποφάνθηκε με την υπ' αριθμ
. 1127/2016 Απόφαση της Ολομελείας του (σελ. 97) για πρώτη φορά και με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, για την επικινδυνότητα του λειτουργήματος του Αστυνομικού.

     Η Ένωσή μας προσπαθεί να συμβάλει κατ ελάχιστο στην μεγάλη προσπάθεια της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, αναδεικνύοντας ζητήματα που επί σειρά ετών ταλανίζουν τον κλάδο και δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους όσους κατά καιρούς έχουν εκφραστεί θετικά υπέρ μας, να αποδείξουν εμπράκτως ότι αυτά που υποστήριζαν συνεχίζουν να τα υποστηρίζουν, τα εννοούν πραγματικά και όταν κληθούν να νομοθετήσουν θα τοποθετηθούν θετικά.  Παράλληλα επισημαίνουμε πως  θα συνεχίσουμε να διατηρούμε ανοικτούς δίαυλους επικοινωνίας με όλα τα πολιτικά κόμματα που ανταποκρίνονται θετικά στα αιτήματά μας για διάλογο, τα οποία και καλούμε να θωρακίσουν τον Έλληνα αστυνομικό, θεσμικά, οικονομικά και εργασιακά.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                   ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ