2019-06-02 17:42:48
Φωτογραφία για Το Unc0ver αναθεωρεί τη εμφάνιση του, αποκτά σκοτεινή λειτουργία και βελτιώνεται
Μια νέα ενημέρωση κυκλοφορεί για το Unc0ver που σας επιτρέπει να κάνετε jailbreak στο iOS 12 (μέχρι iOS 12.1.2) σε όλα τα iPhone, iPad και iPod touch. Αυτή είναι η έκδοση η 3.2.0 φέρνει μερικές νέες καινοτομίες.  

Από αυτή την κυκλοφορία του Unc0ver, οι χρήστες θα δουν μια οπτική αλλαγή με την διεπαφή να έχει αναθεωρηθεί και την εμφάνιση πολλαπλών πληροφοριών όπως την έκδοση του Unc0ver, το όνομα της συσκευής, το εσωτερικό όνομα του μοντέλου, την έκδοση του πυρήνα, την έκδοση του iOS που εγκαταστάθηκε, την κατάσταση του (jailbroken ή όχι) και πολλά άλλα. Έρχεται επίσης μια σκοτεινή λειτουργία. Όσο για το jailbreak, αρχίζει να εκτελείται με το μεγάλο μπλε κουμπί στο κάτω μέρος της οθόνης.

Η ενημερωμένη έκδοση παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές του Unc0ver, καθώς και τη βελτίωση της διαδικασίας jailbreak με machswap και machswap2 που εκμεταλλεύεται. Τέλος, διορθώθηκε ένα σφάλμα που σχετίζεται με την επιλογή CS_DEBUGGED.

Το Unc0ver 3.2.0 είναι διαθέσιμο για χειροκίνητο κατέβασμα σε αυτή τη διεύθυνση, όπου η εγκατάσταση γίνεται με Cydia Impactor από έναν υπολογιστή. Διαφορετικά, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Unc0ver από το iPhone σας απευθείας μέσω του συστήματος Ignition.funhttp://ignition.fun/ .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ