2012-06-15 09:07:07
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή:Καταδικασμένη να αποτύχει
Το γράφουμε πριν από τις εκλογές,γιατί όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Χρυσή Αυγή η άποψή μας θα είναι η ίδια:είναι καταδικασμένη να αποτύχει.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν η οργάνωση θα ξαναμπεί στη Βουλή με τον ίδιο ή με μικρότερο αριθμό βουλευτών δεν έχει σημασία.Τι θα κάνει εκεί; Τα γνωστά Αυτά που ξέρει να κάνει.Οι βουλευτές θα βγάζουν πύρινους λόγους χρησιμοποιώντας αρχαία ρητά και θα επιχειρήσουν να “ρίξουν καρπαζιές” σε βουλευτές για να κάνουν την Βουλή άνω κάτω και να ικανοποιήσουν τους ψηφοφόρους τους που τους έστειλαν στη Βουλή όχι για να κάνουν τα καλά παιδιά αλλά για να “χαστουκίσουν” το σύστημα! Και βέβαια μ΄ αυτό το τρόπο το εξυπηρετούν με το καλύτερο τρόπο.

Το λένε και οι ίδιοι σε ομιλίες τους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις που κάνουν στις οποίες το κοινό αποτελείται και από νέους ανθρώπους.

Λένε ακόμη ότι θα πετάνε έξω από τα νοσοκομεία τους μετανάστες και από τους παιδικούς σταθμούς τα παιδιά τους.Κι όταν τελειώσουν μ΄ αυτούς θα πιάσουν τους δημοσιογράφους,αν και μ΄ αυτούς ασχολούνται ήδη.Ψηλά στη λίστα και τα “παλικομμούνια” τα οποία ήδη έφαγαν τα χαστούκια τους.Ποιοι ακολουθούν; Θα δούμε.Ίσως οι ανάπηροι που κοστίζουν και πολλά στον προϋπολογισμό,οι παχύσαρκοι γιατί τρώνε πολύ και μετά βλέπουμε Για να σοβαρευτούμε.Θα ζήσουμε μερικές άσχημες στιγμές με τη Χρυσή Αυγή.Είναι κι αυτό μέσα στο “λογαριασμό” της παρακμής που καλούμαστε να πληρώσουμε.Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές οι συμπεριφορές και πρακτικές έχουν μέλλον στη χώρα.Και ο χρόνος θα δικαιώσει αυτή την άποψη.

Βέβαια μέχρι να “ξεφουσκώσει” η αλαζονεία και η επιθετικότητα των Χρυσαυγιτών υπάρχει πάντα ο σοβαρός κίνδυνος να δούμε το κομμάτι του συνθήματός τους που μιλάει για “αίμα” να επιβεβαιώνεται.Για το τιμή έχουμε ένα δείγμα με όσα έγιναν στο στούντιο του Αντέννα και το πως ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων του ο πρωταγωνιστής Χρυσαυγίτης.

Γι ΄ αυτό απαιτείται ψυχραιμία απ΄ όλους μας απέναντι στο φαινόμενο Χρυσή Αυγή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να τους γίνεται σκληρή κριτική,την οποία ασφαλώς και δεν δέχονται.Ο επικεφαλής τους έχει πει ότι η “ελευθερία του λόγου δεν ισχύει σ΄ όσους κάνουν κακό στη πατρίδα” και υποθέτουμε ότι είναι πεποίθησή τους ότι όποιος μιλάει εναντίον της Χρυσής Αυγής κάνει …κακό στη πατρίδα.

Η ψήφος είναι ελεύθερη και όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει ακόμη και Χρυσή Αυγή αν πιστεύει ότι αυτή είναι η λύση για τα προβλήματα της χώρας
. Ελεύθερη όμως είναι και η κριτική.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι στις εκλογές της Κυριακής όλοι ξέρουν πια ποιοι είναι αυτοί που ψηφίζουν.Και η Χρυσή Αυγή ευτυχώς φρόντισε να “συστηθεί” με το καλύτερο τρόπο.

Υ.Γ Οι ευθύνες όλων των πολιτικών κομμάτων και ειδικά της Αριστεράς στη “γιγάντωση” του φαινομένου Χρυσή Αυγή δεν παραγράφονται βέβαια. Τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και αντιμετωπίζουν οι πολίτες και τα οποία τα κόμματα αρνήθηκαν να επιλύσουν παριστάνοντας τους “ανθρωπιστές” -σ΄ότι αφορά τους μετανάστες- ήταν το “καύσιμο” που απογείωσε τους Χρυσαυγίτες.Καιρός λοιπόν να ασχοληθούν μ΄ αυτά.Γιατί ο ‘ανθρωπισμός” πρέπει να αφορά και στους Έλληνες πολίτες.

ΠΗΓΗ onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ