2012-06-15 09:07:20
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΙΚΟ:Έκλεψε ένα γάλα για να ταΐσει το παιδί της και την συνέλαβαν
Αντιμέτωποι με ένα απίστευτο περιστατικό ήρθαν οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο- Συνελήφθη 32χρονη και οδηγείται στον εισαγγελέα- Δεν είναι έτσι όπως παρουσιάζεται η υπόθεση , λέει το Σουπερ Μάρκετ.

Την εποχή των 'αθλίων' ξαναζεί η Ελλάδα και το μεσημέρι της Πέμπτης οι αστυνομικοί στο Ηράκλειο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα θηλυκό Γιάννη Αγιάννη. Μια 32χρονη μητέρα αναγκάστηκε για να μην πεθάνει από την πείνα το παιδι της να μπει σε ένα σουπερ μάρκετ και να κλέψει γάλα .Συγκεκριμένα οι υπεύθυνοι πολυεθνικού σουπερ μάρκετ έξω από το Ηράκλειο μήνυσαν 32χρονη Ηρακλειώτισσα γιατί έκλεψε δύο κουτιά γάλα και λίγα τρόφιμα για το παιδί της, όπως είπε.

Η σύλληψη της 32χρονης η οποία κατάγεται από χωριό του νομού Ηρακλείου, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, καθώς η πλευρά του σούπερ μάρκετ επέμενε ζητώντας τη σύλληψη της. Η Ασφάλεια Ηρακλείου που κλήθηκε τη συνέλαβε και την μετέφερε στα κρατητήρια,οπως ορίζει ο νόμος αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive πρόκειται για συγκλονιστική υπόθεση. Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν συγκλονιστεί.


Πάντως στελέχη του ΣΜ που επικοινώνησαν με το Cretalive είπαν ότι ή υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή που παρουσιάζεται από τη μία πλευρά και επεσήμαναν ότι 'υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που δείχνουν ότι η εταιρεία και οι εργαζόμενοι δεν είναι άκαρδοι και έχουν συμπεριφεθεί με αξιοπρέπεια'.

Σήμερα η 32χρονη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα , αλλά η υπόθεση πλέον παίρνει τραγικές κοινωνικές διαστάσεις...

πηγή:cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ