2012-06-15 14:52:29
Φωτογραφία για Κτάπτυστο άρθρο κατά του Τσίπρα από την Γερμανική έκδοση των Financial Times
Όπως ακριβώς έκανε και ο Χίτλερ στην κατοχή,έβγαζε τις ανακοινώσεις και στα Γερμανικά και στα Ελληνικά, έτσι και σήμερα η Γερμανική έκδοση των Financial Times κυκλοφόρησε με τίτλο και στα Ελληνικά.Ο τίτλος κατάπτυστος "αντισταθείτε στον δημαγωγό" αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα.Το άρθρο ακόμη χειρότερο γραμμένο και αυτό και στις δύο γλώσσες.Επιχειρεί να χειραγωγήσει την ψήφο των Ελλήνων.

Διαβάστε το άρθρο:

«Σύσταση προς τους ψηφοφόρους - Η Financial Times Deutschland (FTD) και η πλειοψηφία των Ελλήνων έχουν ένα κοινό συμφέρον: Η χώρα σας πρέπει να παραμείνει στο ευρώ. Την Κυριακή γίνονται ιστορικές εκλογές, οι οποίες θα είναι καθοριστικές ακριβώς επ’ αυτού, αλλά και για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Νομισματικής Ένωσης. Γι’ αυτό η FTD κάνει σήμερα κατ’ εξαίρεση μία σύσταση στους Έλληνες ψηφοφόρους, κάτι που συνηθίζει πριν τις εκλογές για το Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο και για το Ευρωκοινοβούλιο. Αγαπητές Ελληνίδες, αγαπητοί Έλληνες, φροντίστε για ξεκάθαρες πολιτικές συνθήκες. Ψηφίστε θαρραλέα υπέρ της μεταρρυθμιστικής πορείας και όχι οργισμένα κατά της αναγκαίας και επίπονης αναδιάρθρωσης. Μόνο με τα κόμματα που αποδέχονται τους όρους των διεθνών χρηματοδοτών, η χώρα σας θα μπορέσει να παραμείνει στο ευρώ.


Αντισταθείτε στη δημαγωγία του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Μην εμπιστεύεστε τις υποσχέσεις τους, ότι δηλαδή είναι δυνατή η χωρίς συνέπειες καταγγελία όλων των συμφωνιών. Η χώρα σας έχει επιτέλους ανάγκη από ένα κράτος που λειτουργεί. Για την ομαλή διακυβέρνησή της συνιστούμε τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που κάνουμε με βαριά καρδιά. Η Νέα Δημοκρατία άσκησε επί δεκαετίες λάθος πολιτική και είναι συνυπεύθυνη για τη σημερινή μιζέρια. Παρ’ όλα αυτά η καλύτερη επιλογή για τη χώρα σας θα ήταν μία κυβέρνηση συνασπισμού με αρχηγό τον Αντώνη Σαμαρά και όχι τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος θέλει να γυρίσει πίσω τον τροχό της ιστορίας και σας βαυκαλίζει με έναν κόσμο που είναι εκτός πραγματικότητας».

όπως ήταν φυσικό ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για "πράξη προσβολής της εθνικής αξιοπρέπειας και υπονόμευσης της δημοκρατίας" στην Ελλάδα.

Το λογικό θα ήταν να βγάλουν ανάλογη ανακοίνωση και τα υπόλοιπα κόμματα ,αφήνωντας στην άκρη τα μικροκομματικά τους συμφέροντα,δείχνοντας πατριωτική αλληλεγγύη.Είπαμε, δεν είμαστε και τόόόόσο πρόβατα!!!
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ