2019-08-19 21:40:56
Φωτογραφία για ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ανοιχτή επιστολή την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, προς τον τον κ. Αχιλλέα Ρούφη νέο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου (και όχι μόνο)!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γράφει ο: Kώστας Θ. Τριαντακωνσταντής

Μαθηματικός

               Σε λίγες ημέρες αναλαμβάνουν τα καθήκοντα τους ο Δήμαρχος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι και τα μέλη των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, οι Πρόεδροι και τα μέλη  των Τοπικών Συμβουλίων  των Κοινοτήτων στο Δήμο μας.  

          Η Δημοτική Κοινότητα Παλαίρου και η ευρύτερη περιοχή του όρμου Παλαίρου- Πογωνιάς βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι σε ότι αφορά την αναπτυξιακή της προοπτική και τη καλυτέρευση της ζωής των κατοίκων της (Δημοτών, επισκεπτών). 

           Κατά τη γνώμη μου και τη πολιτική οπτική που θεωρώ για τη Τοπική Αυτοδιοίκηση τα Συμβούλια των Δημοτικών και Τοπικών Συμβουλίων έχουν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο.....   

       Δυστυχώς τις δύο προηγούμενες Δημοτικές περιόδους η παρουσία τους ήταν  σχεδόν πολιτική ανύπαρκτη. Θέμα που ανάδειξα πολλές φορές μέσα από τα άρθρα μου. Κάνω έκκληση σε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.


       Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019 θα δημοσιεύσουμε ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ με παραλήπτη το Νέο Πρόεδρο (και όχι μόνο) της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Ρούφη Αχιλλέα. Θα θέσουμε ερωτήματα, τα οποία χρειάζονται απαντήσεις, και συγχρόνως ευελπιστούμε να προβληματίσουν. 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:

       -Για μία ακόμη φορά οι πάντες επιβάλλεται να κατανοήσουν το εξής απλό. Είναι διαφορετικό το φυσικό πρόσωπο με το οποίο ουδέποτε ασχολήθηκα και άλλο το πολιτικό πρόσωπο. Το πολιτικό πρόσωπο με δική του θέληση έγινε και δημόσιο πρόσωπο. 

       -Οι θετικές του προτάσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες καθώς επίσης οι αρνητικές του προτάσεις, πρωτοβουλίες και ενέργειες, τα λάθη του, οι παραλείψεις του καθορίζουν και επηρεάζουν τη ζωή μας.  

      -Συνεπώς η κριτική μου δεν έχει να κάνει με το φυσικό πρόσωπο αλλά με το Πολιτικό- Δημόσιο Πρόσωπο.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ