2019-08-27 21:22:42
Φωτογραφία για Απέναντι από τον Λιάγκα τα Διλήμματα και οι Τηλεφωνικές
Σίγουρα η σκαλέτα μίας εκπομπής είναι πολύ σημαντική. Ένα δυνατό χαρτί στην εκπομπή "Ευτυχείτε" είναι οι τηλεφωνικές γραμμές μαζί με τα "Διλήμματα".

Το τρας περιεχόμενο αυτών των ενοτήτων προκαλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Την περσινή σεζόν, ο Θέμης Μάλλης είχε αποφασίσει να προβάλλονται στα μέσα της εκπομπής, μετά τις αστρολογικές προβλέψεις με τη Βίκυ Παγιατάκη και πριν τα gossip θέματα της ημέρας και τη συζήτηση με το πάνελ.

Η επόμενη σεζόν είναι ιδιαίτερη, καθώς στις 12 ώρα μπαίνει στον ανταγωνισμό ο Γιώργος Λιάγκας, που θεωρείται το φαβορί της ζώνης. Είναι λογικό, λοιπόν, στο OPEN να θέλουν να κρατήσουν αντίσταση αυτή την ώρα.

Έτσι, υπάρχει το εξής δίλημμα: Από τη μία, το γερό χαρτί των τηλεφωνικών να είναι απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα, για να μπορεί να σταθεί το "Ευτυχείτε" σε κάποιο καλό επίπεδο τηλεθέασης. Από την άλλη, υπάρχει και ο φόβος η εκπομπή του ΣΚΑΙ να μην αφήσει περιθώρια στην εκπομπή, με αποτέλεσμα το δυνατότερο κομμάτι της εκπομπής να χάσει τη δυναμική που είχε τα προηγούμενα χρόνια.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η φετινή ομάδα της Κατερίνας στα gossip είναι πολύ αποδυναμωμένη, καθώς τα κενά που αφήνουν οι Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Νάνσυ Νικολαίδου δεν μπορούν με τίποτα να καλυφθούν από τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν για αυτή τη σεζόν. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ