2019-08-28 18:36:09
Φωτογραφία για Κικίλιας: Παύει από Διοικητή της 3ης ΥΠΕ τον Γεώργιο Τοπαλίδη για ψεύτικο βιογραφικό
HR 

Πριν καλά καλά αναλάβει καθήκοντα διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, ο Γεώργιος Τοπαλίδηςπαύθηκε με απόφαση του υπ. Υγείας.

Ο λόγος ήταν ότι στη διαδικασία ελέγχου των τίτλων σπουδών των προτεινόμενων για τις θέσεις των Διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών, ώστε να κατατεθούν στην αρμόδια Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, διαπιστώθηκε ότι ένας εξ’ αυτών δεν διαθέτει το διδακτορικό δίπλωμα που δήλωσε στο βιογραφικό που κατέθεσε στο Υπουργείο Υγείας. Διαβάστε ΕΔΩ ποιοι είναι οι νέοι Διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) που ανακοίνωσε πρόσφατα η ηγεσία του υπουργείου Υγεία: Ιδού οι νέοι Διοικητές των ΥΠΕ! Όλα τα ονόματα

Πάντως αν και ο συγκεκριμένος τίτλος σπουδών δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της κάλυψης της θέσης, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας αποφάσισε να παύσει τον κ. Γεώργιο Τοπαλίδη από τη θέση του προτεινόμενου Διοικητή της 3ης ΥΠΕ.

Έτσι έως τέλος της εβδομάδας αναμένεται ο υπουργός Υγείας να προτείνει νέο πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει καθήκοντα διοικητή στην 3η Υγειονομική Περιφέρεια.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ