2019-08-29 22:03:04
Φωτογραφία για Από την Πλατεία «Αποστολίδη» στην Ιαλυσό , ξεκίνησε η τοποθέτηση των τριάντα δύο (32) νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στη Ρόδο
Παραδόθηκε σήμερα στο Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο και στην αρμόδια προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου, το σύνολο του εξοπλισμού και τα παιχνίδια για την εγκατάσταση 32 νέων πιστοποιημένων παιδικών χαρών στην πόλη και τις δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ρόδου.

Ταυτόχρονα άρχισε η εγκατάσταση αυτών, με την πρώτη στην Πλατεία «Αποστολίδη» στην Ιαλυσό και ακολουθούν η εγκατάσταση στη συνοικία των Αγίων Αποστόλων και Κοσκινού και στη συνέχεια στις υπόλοιπες δημοτικές Κοινότητες του δήμου. Μέσα σε διάστημα δύο (2) μηνών ο ανάδοχος εργολάβος θα έχει ολοκληρώσει την εγκατάστασή τους, μεταξύ των οποίων και μία παιδική χαρά ΑμεΑ στο πάρκο Δημοκρατίας.

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, αξιοποιώντας ιδίους πόρους και το πρόγραμμα «Φιλόδημος», προχωρήσαμε τις διαδικασίες διενέργειας ηλεκτρονικού διαγωνισμού από τις 14 Ιανουαρίου 2019 και έστω και στο 12 παρά πέντε, δύο ημέρες πριν από την ολοκλήρωση της θητείας μας, βλέπουμε να εκτελείται άλλο ένα έργο από τα εβδομήντα πέντε (75) που βρίσκονται σήμερα σε εξέλιξη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος κ. Χατζηδιάκος και συμπλήρωσε. «Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2020 έχουμε προβλέψει την προμήθεια ακόμη είκοσι παιδικών χαρών με τη δέσμευση του ποσού 450.000 ευρώ από ιδίους πόρους, έργο το οποίο πιστεύουμε θα συνεχίσει η νέα δημοτική Αρχή».
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ