2019-08-29 21:46:55
Φωτογραφία για Η κατάρα της Mary Poppins: Και τι δεν συνέβη στους πρωταγωνιστές!
Θάνατοι, αυτοκτονίες, προβλήματα υγείας...

Πριν από 55 χρόνια η Disney έβγαλε μία ταινία που έμελλε να είναι κλασική στο είδος της:

τη Mary Poppins. Το συγκεκριμένο φιλμ αγαπήθηκε και εξακολουθεί να αγαπιέται από γενιές και γενιές, ενώ τον περασμένο χρόνο έγινε και remake με πρωταγωνίστρια την Emily Blunt.

Πίσω ωστόσο από τις αθώες περιπέτειες των ηρώων της Mary Poppins, κρύβονται οι τραγικές ιστορίες των πρωταγωνιστών. Οι περισσότεροι έχουν ζήσει τέτοια πράγματα που πολλοί έχουν φτάσει να μιλάνε για μία ταινία που στάθηκε καταραμένη για τους συμμετέχοντες.

Julie Andrews (Mary Poppins)

Η Julie Andrews ήταν 28 ετών όταν υποδύθηκε τη διάσημη ηρωίδα. Η αγαπημένη της δραστηριότητα στα γυρίσματα ήταν το κάπνισμα. Κάθε λεπτό που είχε διάλειμμα, άναβε τσιγάρο και έκανε το ένα μετά το άλλο. Μετά από χρόνια ανακάλυψε ότι είχε αναπτύξει όγκους στις φωνητικές της χορδές και το 1997 υποβλήθηκε σε επέμβαση
. Μόλις συνήλθε από το χειρουργείο, συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε πια να τραγουδήσει. Η απώλεια της δυνατότητας να τραγουδήσει, την καταρράκωσε και για μεγάλο διάστημα ήταν σε άρνηση να αποδεχτεί την πραγματικότητα. Η ηθοποιός υπέβαλε μήνυση στους χειρουργούς και υποβλήθηκε σε νέες επεμβάσεις για να αποκατασταθεί το πρόβλημα, αλλά αυτό δεν κατέστη ποτέ δυνατό.

Matthew Garber (Michael Banks)

Ο Michael Banks σταμάτησε την υποκριτική πολύ νωρίς, στην ηλικία των 10 ετών. Έπαθε ηπατίτιδα στη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Ινδία το 1976. Επέστρεψε στη Βρετανία το 1977, ωστόσο η ασθένεια είχε εξελιχθεί σε παγκρεατίτιδα και πέθανε στο νοσοκομείο σε ηλικία 21 ετών. Ο αδερφός του διέψευσε τις φήμες ότι ο Matthew ήταν χρήστης ναρκωτικών.

Δείτε τι συνέβη στους υπόλοιπους πρωταγωνιστές
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ