2019-08-30 22:54:47
Φωτογραφία για Ο Schumacher θα αναζωπύρωνε την F1 στη Γερμανία
 Ενώ οι απανταχού φίλοι της Formula 1 ανησυχούν για την πορεία της υγείας του Michael

Schumacher, η προσοχή σταδιακά στρέφεται προς τον γιο του Mick.

Ο Schumi Jr κατέκτησε πέρυσι τον τίτλο στην ευρωπαϊκή F3 και φέτος αγωνίζεται στη Formula 2 με την ομάδα της Prema. Κατέκτησε μάλιστα και την πρώτη του νίκη. Παράλληλα, ανήκει πλέον στην ακαδημία νέων οδηγών της Ferrari και έχει ως μάνατζερ τον Nicolas Todt.

Όλα λοιπόν φαίνεται να αποτελούν κομμάτια του παζλ μίας προδιαγεγραμμένης πορείας: με προορισμό τη Formula 1. Ωστόσο, ο 20χρονος έχει ένα βασικό μειονέκτημα – αυτό της συνεχούς και άδικης όπως είπε ο Sebastian Vettel σύγκρισης με τον σπουδαίο πατέρα του

Την άποψή του ανέφερε και ένας ακόμα Γερμανός οδηγός, ο Nico Hulkenberg. Που παρότι συμφώνησε με τον Vettel πως ο Schumacher χρειάζεται χρόνο, τόνισε πόσο θα βοηθούσε η παρουσία του στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού την αύξηση του ενδιαφέροντος για αυτή.

«Ο Mick χρειάζεται σίγουρα χρόνο. Πρέπει να ολοκληρώσει τα προβλεπόμενα στάδια εξέλιξης, χωρίς άδικες συγκρίσεις. Όμως είμαι σίγουρος πως θα έχει την ευκαιρία του. Η παρουσία του στη Formula 1, προφανώς θα οδηγούσε σε αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος στη Γερμανία, θα αποτελούσε για πολλούς κίνητρο για να δουν τους αγώνες και θα ήταν μία θετική εξέλιξη», είπε ο Hulkenberg.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ