2019-08-31 12:15:40
Φωτογραφία για Οι καλεσμένοι του Thrive αυτην την εβδομάδα...
Την Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, δύο νέοι καλεσμένοι μοιράζονται μυστικά και συμβουλές για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

 Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά στη Ζέτα Δούκα και την εκπομπή «Thrive» για την αναπηρία, τον κοινωνικό ρατσισμό και το κράτος που δεν στάθηκε προστάτης. «Η αναπηρία είναι ένας κόσμος που τον έζησα βιωματικά μέσα από τους γονείς μου. Είδα τον κοινωνικό ρατσισμό, είδα πώς αντιμετωπίστηκαν, είδα πώς έμειναν αναλφάβητοι από ένα κράτος που ποτέ δεν του προστάτευσε», τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλά επίσης και για την απώλεια του Σάκη Μπουλά, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

 Στη συνέχεια, η Ζέτα Δούκα υποδέχεται την μαιευτήρα, Ειρήνη Μιχαηλίδη η οποία στην ηλικία των 20 ετών διαγνώστηκε με νεφρική ανεπάρκεια. Για εκείνη ο κόσμος δεν ανατρέπεται αφού «όταν έρχεται κάτι δύσκολο στη ζωή και δεν μπορώ να το αλλάξω», εξηγεί, «το αποδέχομαι, συμφιλιώνομαι με αυτό και το αντιμετωπίζω».


Η Ειρήνη Μιχαηλίδη μιλά ανοιχτά για την αιμοκάθαρση εξηγώντας το πόσο δύσκολη και πόσο ψυχοφθόρα μπορεί να εξελιχθεί ως διαδικασία. Όμως στέλνει και ένα δυνατό μήνυμα. Σήμερα, συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Αιμοκαθαιρόμενων και Μεταμοσχευμένων τρέχοντας στα 100 μέτρα. «Μέσα από αυτό έχω ανακαλύψει μία νέα ζωή, νέες και μεγαλύτερες δυνατότητες και βήματα που δεν είχα φανταστεί ποτέ», αναφέρει.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ