2019-09-02 02:02:15
Φωτογραφία για Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Μετακομίζουν στις ΗΠΑ και ψάχνουν σπίτι στην Καλιφόρνια;
Την ζωή της στο Λος Άντζελες, μακριά από το αυστηρό πρωτόκολλο του παλατιού και την πίεση των βασιλικών υποχρεώσεων, φαίνεται πως νοστάλγησε η 38χρονη δούκισσα του

Σάσεξ. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από τον λαμπερό γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι και μόλις, τρεις μήνες από την γέννηση του γιου της, Άρτσι και σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ετοιμάζονται να μετακομίσουν στις ΗΠΑ, επειδή η πρώην ηθοποιός «νοσταλγεί την πατρίδα της».

Αν και μόλις τον περασμένο Απρίλιο ο πρίγκιπα Χάρι και η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits σπατάλησαν ένα μεγάλο ποσόν από τα χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων για να ανακαινίσουν την βασιλική κατοικία Frogmore Cottage, στο Ουίνδσορ και να φύγουν από το παλάτι του Κένσιγκτον, ο βρετανικός Τύπος αποκαλύπτει πως το ζευγάρι αναζητά τώρα κατοικία στο ακριβό Μαλιμπού των ΗΠΑ.

Φίλος της Μέγκαν Μαρκλ και ιδιοκτήτης καφέ στο Λος Άντζελες ανέφερε σε βρετανική εφημερίδα: «Η Μέγκαν και ο Χάρι αναζητούν ένα μέρος για να μείνουν εδώ
. Άκουσα ότι ενδιαφέρονται για το Μαλιμπού. Γνωρίζοντας τη Μέγκαν και έχοντας μιλήσει μαζί της, (γνωρίζω πως) αυτή νοσταλγεί την πατρίδα. Η Μέγκαν είναι ένα κορίτσι του Λος Άντζελες, γεννήθηκε και μεγάλωσε εδώ, με πολλούς δεσμούς με το Χόλιγουντ και με φίλους εδώ». Ο ίδιος, τόνισε πως η δούκισσα του Σάσεξ ίσως να επιθυμεί να ζήσει σε μια μεγάλη πόλη, όπως είναι η γενέτειρά της, για να αποφύγει το άγχος και την δημοσιότητα, που όπως είναι αναμενόμενο, δεν μπορεί να αποφύγει ως μέλος της βασιλικής οικογένειας της Γηραιάς Αλβιόναςς και σύζυγος του έκτου στην διαδοχή του θρόνου.

Μάλιστα, ο ίδιος φίλος της δούκισσας του Σάσεξ αποκάλυψε πως φίλοι της στο Λος Άντζελες ψάχνουν, ήδη, κατοικία για την οικογένεια του πρίγκιπα Χάρι στο Μαλιμπού, όπου ένα απλό τριάρι κοστίζει περίπου $7 εκατ. Στην παραθαλάσσια πόλη κατοικούν πολλοί celebrities,, όπως η Κιμ Καρντάσιαν, η Τζένιφερ Άνιστον και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Στη Βρετανία η δημοτικότητα της Μέγκαν Μαρκλ έπεσε πρόσφατα από την πέμπτη στην έκτη θέση, σύμφωνα με σχετική δημοσκόπηση για τα πιο δημοφιλή μέλη της βασιλικής οικογένειας. Μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι η Μέγκαν έχει δείξει αυταρχική συμπεριφορά στο προσωπικό, με την γραμματέα της, μια γυναίκα της προσωπικής της φρουράς, την σύμβουλο Σαμάνθα Κοέν και δύο νταντάδες του μικρού Άρτσι να απομακρύνονται από την θέση τους.

Το τελευταίο διάστημα ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ κατηγορήθηκαν για «υποκρισία» από τον βρετανικό Τύπο, επειδή ενώ διατυμπανίζουν το ενδιαφέρον τους για την κλιματική αλλαγή, δεν δίστασαν να ταξιδέψουν τέσσερις φόρες με ιδιωτικό τζετ για τις θερινές τους διακοπές σε Ίμπιζα και Νίκαια.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ