2019-09-02 21:05:31
Φωτογραφία για Η μελλοντική λειτουργία παρακολούθησης ύπνου του Apple Watch αποκαλύπτεται
Έχει ειπωθεί νωρίτερα ότι το Apple Watch θα προσφέρει την παρακολούθηση ύπνου. Το 9to5Mac αποκαλύπτει σήμερα ορισμένα στοιχεία αφού έλαβε περισσότερες πληροφοριες για το θέμα.  

Η παρακολούθηση του ύπνου με το Apple Watch δεν απαιτεί ένα ιδιαίτερο αξεσουάρ και το ρολόι μόνο θα αρκούσε. Η Apple επέλεξε το κωδικό όνομα "Burrito" και η λειτουργία ονομάζεται "Παρακολούθηση χρόνου στο κρεβάτι".

Η ιδέα είναι πολύ απλή: ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει αν το Apple Watch θα ακολουθήσει ή όχι τον ύπνο του. Οι αισθητήρες του ρολογιού θα καθορίσουν τις κινήσεις, τον κτύπο της καρδιάς, τους θορύβους και άλλα. Όλες αυτές οι πληροφορίες θα συγκεντρωθούν στην εφαρμογή Health, καθώς και σε μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται Sleep στο Apple Watch.

Πολλοί άνθρωποι επωφελούνται από τη νύχτα για να επαναφορτίζουν το Apple Watch. Η Apple γνωρίζει ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Apple Watch θα προσκαλέσει χρήστες που θέλουν παρακολούθηση του ύπνου να έχουν αρκετή μπαταρία πριν πάνε για ύπνο.


Ένα άλλο στοιχείο αφορά το ξυπνητήρι. Εάν ένας χρήστης σηκωθεί πριν το ξυπνητήρι ξυπνήσει, ο συναγερμός σβήνει αυτόματα. Επιπλέον, ο συναγερμός ενεργοποιείται μόνο στο Watch της Apple. το iPhone υπάρχει για βοήθεια αν ο χρήστης δεν ξυπνήσει. Τέλος, η λειτουργία "Μην ενοχλήστε" ενεργοποιείται αυτόματα όταν ο χρήστης πηγαίνει στο κρεβάτι.

Είναι πιθανό η Apple να αποκαλύψει τη νέα λειτουργία παρακολούθησης ύπνου στις 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του iPhone 11.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ