2019-09-04 17:33:49
Φωτογραφία για Μεγάλη κλοπή και ανθρωποκυνηγητό σε κατάστημα εμπορίας δικύκλων στο Αγγελόκαστρο (φωτο)
Αναστάτωσηέχει προκαλέσει στην περιοχή του Αγγελοκάστρου, η περίπτωση κλοπής και φθορώνσε μια από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις εμπορίας δικύκλων & ανταλλακτικών στην περιοχή Πρόκειται για περίπτωση κλοπής όπου μάλιστα την επομένη ο δράστης εντοπίστηκε, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές ανθρωποκυνηγητού, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, όταν άγνωστο άτομο, εισήλθε από μάντρα ύψους 4,5 μέτρωνεντός της επιχείρησης, έσπασε την αποθήκη, αφαίρεσε μια μοτοσικλέτα και πολλά ανταλλακτικά, και αφού έσπασε τις βιτρίνες, διέφυγε, με αυτοκίνητο συνεργών του, που βρίσκονταν περίπου 100 μέτρα μακριά.

Οι κινήσεις αυτές έχουν καταγραφεί, ενώ η συνέχεια έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Την επομένη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, το ίδιο άτομο εθεάθη στον ίδιο χώρο, πίσω από την επιχείρηση. Περίοικοι ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη που βρίσκονταν ακόμη στο κατάστημα και τότε ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό, ώστε ο άγνωστος άνδρας να ακινητοποιηθεί. Οι αναζητήσεις διήρκησαν αρκετή ώρα, αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα.

Οι απώλειες για την επιχείρηση είναι πολύ σημαντικές. Η μοτοσικλέτα και τα ανταλλακτικά που εκλάπησαν μαζί με τις φθορές, υπολογίζεται πως αγγίζουν σε κόστος τις 10.000 ευρώ.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και των συνεργών του, συνεχίζονται.
agriniopress
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ