2019-09-08 16:23:26
Φωτογραφία για Ακόμα μια πρωτοπορία της ΕΣΠΕΛ με εκπαίδευση ΚΑΡΠΑ στα μέλη της – Δείτε φωτορεπορτάζ
Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 στο 404 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΓΣΝΛ), πραγματοποιήθηκε η εκπαίδευση της 1ης σειράς μελών και φίλων της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).

Ένα πάγιο αίτημα κυρίως των μελών της ένωσης της Λάρισας έγινε πραγματικότητα κάνοντας την αρχή και τηρώντας σειρά προτεραιοτητας όπως λένε τα μέλη του ΔΣ, θα υπάρχει και συνέχεια.

Μία »εκπαίδευση ζωής» που στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης διδάσκετε από τις τελευταίες τάξεις του δημοτικού σχολείου και είναι απαραίτητο προσόν για να πάρει κάποιος το απολυτήριο λυκείου, αρχίζει να υλοποιείται στη Λάρισα από την ΕΣΠΕΛ για τους Στρατιωτικούς της Λάρισας και όχι μόνο.

Ακόμα μια πρωτοπορία της ΕΣΠΕΛ που εκτός από την υπόλοιπη καθημερινή δράση της διδάσκει και μαθήματα ζωής, τα οποία είναι άκρως απαραίτητα σε κάθε οικογένεια, γιατί ποτέ δεν ξέρουμε ποια πόρτα θα χτυπήσει αυτό το πρόβλημα.

Η πολλά υποσχόμενη ομάδα του 404 ΓΣΝΛάρισας με επικεφαλής τον καρδιολόγο κ. Χαράλαμπο Παρίση, την διευθύνουσα του Στρατιωτικού Νοσοκομείου κ. Μαρία Νταλιάνη, τον Ταξίαρχο ε.α. κ. Κοσμά Στέφο, αλλά και με πολλούς ακόμα αξιόλογους εθελοντές, προσπαθεί να περάσει στους εκπαιδευόμενους την αναγκαιότητα αυτής της καμπάνιας πριν να είναι »αργά».

Δείτε φωτογραφίες από την εκπαίδευση στο 404 ΓΣΝΛ:

ΠΗΓΗ: https://www.amynanews.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ