2019-09-09 07:50:41
Φωτογραφία για Μυήθηκε στη Ρομποτική στην Κομοτηνή και διαπρέπει στην Αυστραλία!
Μέχρι πέρυσι ήταν μαθητής του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής. Εκεί μυήθηκε στη Ρομποτική από την καθηγήτρια Γλυκερία Φωτιάδου και αποτέλεσε μέλος της ομάδας «Robo Trainers», που έχει πετύχει σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς Ρομποτικής.

Σήμερα, ζει με την οικογένειά του στη μακρινή Αυστραλία, κοντά στη Μελβούρνη, αλλά συνεχίζει να καταπιάνεται με την αγαπημένη του δραστηριότητα και, μάλιστα, να πετυχαίνει τις πρώτες του διακρίσεις στην πέμπτη ήπειρο.

Ο λόγος για τον νεαρό Γιώργο Σεμπελίδη, μαθητή πλέον του Κολλεγίου Glen Eira, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με τον συμμαθητή του από το Ιράν, Koosha Kayani, διακρίθηκε στον διαγωνισμό RoboCup Junior, ο οποίος πραγματοποιείται σε 30 χώρες.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα neoskosmos.com, ο Γιώργος και ο Koosha, αφού κατέκτησαν τη 2η θέση στην πρώτη φάση του διαγωνισμού, στη Μελβούρνη, πήραν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση, η οποία διεξήχθη με 680 συμμετέχοντες από όλη την Πολιτεία της Βικτώριας. Εκεί, οι δύο μαθητές πανηγύρισαν την 1η θέση και ταυτόχρονα την πρόκρισή τους στην τελική φάση του διαγωνισμού, οπού θα διεκδικήσουν την παναυστραλιανή πρωτιά.

Ο τελικός θα διεξαχθεί από τις 11 ως τις 13 Οκτωβρίου στη Μελβούρνη, και ευχή όλων μας είναι ο Γιώργος με τον συμμαθητή του να κάνουν μια πολύ καλή εμφάνιση και να πετύχουν το στόχο τους.

Πηγή: neoskosmos.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ