2019-09-09 20:10:33
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: Σύντομα ανακοινώσεις για Αγρίνιο- Ιόνια και Αμβρακία οδό (video)
           Για δεύτερη χρονιά, η εφημερίδα «Γνώμη» της Πάτρας και το gnomip.gr εκπροσώπησαν με ερώτηση την Αχαΐα στη ΔΕΘ. Ο δημοσιογράφος Φώτης Καλύβας ρώτησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνέντευξη Τύπου για τις εξελίξεις γύρω από τα έργα υποδομών που αφορούν στην Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Φώτης Καλύβας-Εφημερίδα «Γνώμη» και gnomip.gr:

"Δυστυχώς -και το λέω γιατί τα χρόνια περνάνε και αναγκαζόμαστε και μιλάμε για τα ίδια και τα ίδια έργα πάλι στην περιφέρεια- θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάποια έργα υποδομών στη Δυτική Ελλάδα, εκκρεμότητες του παρελθόντος: Πατρών-Πύργου, η σύνδεση του Αγρινίου με την Ιονία Οδό, η σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Πάτρας, κάποια από αυτά. Υπάρχουν νεότερα και τι μπορούμε να περιμένουμε;"..... Κυριάκος Μητσοτάκης:

        «Έχω ζητήσει από τον αρμόδιο υπουργό να διερευνήσει όλες τις επιλογές, ειδικά για το ζήτημα της Πατρών -Πύργου, όπου γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που κληροδοτήσαμε, και ότι γίνει πρέπει να γίνει με τη σύμφωνη γνώμη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε την τελική μας πρόταση για το πώς θα υλοποιηθεί αυτό το έργο. 


        Το ίδιο και για τις λοιπές εκκρεμμότητες στην Αιτωλοακαρνανία, για το πώς θα ξεμπλοκάρει το τελικό κομμάτι της Αμβρακίας και για τη σύνδεση Αγρινίου αλλά και για τη σιδηροδρομική γραμμή του λιμανιού της Πάτρας».

     Ο κύριος Μητσοτάκης κλείνοντας την απάντησή του στην ερώτηση της «ΓΝΩΜΗΣ», ανέφερε πως σύντομα θα βρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να αναπτύξει τα σχέδια της κυβέρνησης για την ευρύτερη περιοχή.

https://www.agriniopress.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ