2019-09-10 17:29:17
Φωτογραφία για Το κατάστημα της Apple κλείνει τις πόρτες της πριν από την παρουσίαση
Όπως είναι παραδοσιακά εδώ και χρόνια, το Apple Online Store μόλις έκλεισε τις πόρτες του για λίγες ώρες πριν από το Keynote που είναι αφιερωμένο στο επόμενο iPhone.  

Ως υπενθύμιση, αυτό το Keynote πρέπει να αποκαλύψει κυρίως τρία νέα iPhone, ένα iPhone 11 (διάδοχο του XR), το iPhone 11 Pro (διάδοχο του iPhone XS) και το iPhone 11 Pro Max (διάδοχος του iPhone). iPhone XS Max). Αυτά τα τρία μοντέλα θα πρέπει να έχουν τον επεξεργαστή A13, τον συνεπεξεργαστή R1, και ένα τσιπ αφιερωμένο στο AI που ονομάζεται Matrix.

Οι παράμετροι της οθόνης δεν θα αλλάξουν (σε σύγκριση με τα τρέχοντα μοντέλα), αλλά η πλάκα θα είναι 100% σχεδιασμένη από τη Samsung, χωρίς "προσαρμογή" τώρα από την Apple. Το iPhone 11 θα ξεκινούσε με χωρητικότητα αποθήκευσης 64 GB, έναντι 128 GB για το iPhone 11 Pro. Αντίστροφη ασύρματη φόρτιση τελικά δεν θα υπήρχε σε αυτά τα μοντέλα, καθώς το 3D Touch θα αφαιρεθεί λόγω έλλειψης πραγματικής παρακολούθησης της τεχνικής από τους προγραμματιστές των εφαρμογών. Στη λίστα των βελτιώσεων υπάρχει επίσης ο αισθητήρας τριπλής φωτογραφίας (συμπεριλαμβανομένου ενός αισθητήρα ευρείας γωνίας), ο φορτιστής USB-C 18 Watts που παρέχεται ως πρότυπο στα μοντέλα Pro και ο βελτιωμένος αισθητήρας Face ID, ο οποίος μπορεί πλέον να αναγνωρίζει πρόσωπα όταν το iPhone τοποθετείται οριζόντια. Δεν υπάρχει αλλαγή στον σχεδιασμό ή την τιμολόγηση. Τα iPhone είναι ήδη αρκετά ακριβά έτσι και η εταιρία θα επωμιστεί το κόστος...
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ