2019-09-11 13:00:27
Φωτογραφία για Η επανάσταση των social media - Όταν η φωνή παύει να βγαίνει απ’ το στόμα και επιλέγει τα δάχτυλα
Το παίρνεις μαζί σου πάντα. Δεν φεύγεις χωρίς αυτό. Στην οδήγηση, στο θέατρο, τον κινηματογράφο, την ώρα που τρως, την ώρα που δουλεύεις, την ώρα που χαλαρώνεις.

Στην τουαλέτα μπορεί να το μπερδέψεις με το χαρτί και ενίοτε να σου πέσει στην λεκάνη!

Σε συντροφεύει στον ύπνο σου και του ρίχνεις κλεφτές ματιές όταν κάνεις σεξ. Με αυτό βγάζεις φωτογραφία το πιο νόστιμο φαγητό, τραβάς βίντεο μια συναυλία ή μια υπέροχη προσωπική στιγμή ώστε να την ζήσεις καλύτερα αργότερα, μαγνητοσκοπημένη, για να την στείλεις στους χιλιάδες φίλους σου και να πάρεις like! 

Να κάνεις επανάσταση, να τα βάλεις με την Εξουσία, το Κράτος και την Κυβέρνηση, να τα κάνεις όλα μπάχαλο, να βάλεις μια εξεγερμένη φωτογραφία προφίλ και στο τέλος επίσης να πάρεις πολλά like! Για να νιώσεις όμορφα και να κοιμηθείς μόνος, δίχως να έχει βγει λέξη από το στόμα σου αλλά να έχουν βγει εκατοντάδες από τα δάχτυλά σου.


Και μετά να ξυπνήσεις και όλα αυτά που σου ρουφάνε την ζωή να είναι εκεί. Να ζεις στο ίδιο μίζερο δωμάτιο, να τρως τα ίδια έτοιμα φαγητά, να ψάχνεις για λεφτά, δουλειά και να προσπαθείς να μοιράσεις το τίποτα. Να μην ξέρεις πώς να αγαπήσεις, πώς να μιλήσεις, πώς να νιώσεις όμορφα και πώς να διεκδικήσεις. Να μην γνωρίζεις τον άνθρωπο που είναι δίπλα σου, ακόμα και αυτόν που πολλές φορές συμβαίνει να κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με σένα.

Και για να νιώσεις καλύτερα να ξανακάνεις βουτιά στο προφίλ του κινητού σου. Να γίνεις αυτός που στην πραγματικότητα δεν ξέρεις με πιο τρόπο να γίνεις. Αλλά χωρίς να το καταλάβεις, να γίνεσαι εξουσιαζόμενος μια εξουσίας που σε θέλει σκυφτό, δίχως πρόσωπο, δίχως προσωπικότητα και δίχως φωνή, αλλά σου δίνει την απατηλή δυνατότητα να είσαι ευθυτενής, να έχεις το πιο ιδιαίτερο πρόσωπο και προφίλ, την πιο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα με τα καλύτερα τσιτάτα και αναρτήσεις έξω από αυτό τον κόσμο αλλά μέσα στο κινητό σου.

Έτσι να δίνεις μορφή σε έναν ατέρμονα κύκλο που δεν έχει αρχή και τέλος, όπου όλα αλλάζουν αλλά στην πραγματικότητα όλα μένουν ίδια… και χειρότερα.

Ελευθερόκοκκος  
Πηγή
olalathos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πανηγυρισμοί στην ΕΡΤ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πανηγυρισμοί στην ΕΡΤ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ