2019-09-11 18:35:36
Φωτογραφία για Απίστευτη ταλαιπωρία σε τράπεζα της Ρόδου
Αναγνώστης: Καλησπέρα σας σε όλους. 

Αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει μήπως κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ, σήμερα πήγα στην τράπεζα Πειραιώς, Εθνικής Αντιστάσεως η ώρα ήταν μία και δέκα ,1:15, πήρα το νουμεράκι μου και έκατσε να περιμένω τη σειρά, η σειρά δεν προχωρούσε από τη στιγμή που δούλευε μόνο ένα ταμείο, κάποια στιγμή και η κοπέλα που ήταν η μοναδική στο ταμείο χρειάστηκε να πάει τουαλέτα και βεβαίως η σειρά δεν προχωρούσε. 

Όταν έφτασε η ώρα 2:00 μ.μ μας διώξανε όλους έξω σαν εμείς μπήκαμε εκεί να ζητιανεψουμε, "περάσετε έξω η ώρα είναι 2:00." Πείτε μου άνθρωποι μου καλοι, είναι σωστό αυτό που κάνουνε; Εγώ τους είπα μη με βάζετε μέσα αν δεν μπορείτε να με εξυπηρετήσετε, σταματήστε να δίνετε τα νουμεράκια από κάποια ώρα και μετά ή βάλτε ένα ταμείο ακόμα, αλλά σε όλα είχαν απαντήσεις,ότι δεν μπορούν να σταματήσουν το σύστημα δεν μπορούν να μη δίνουν τα νούμερα και δεν μπορούν να βάλουν ακόμα ένα ταμείο Γιατί δεν υπάρχει. 


Εγώ σήμερα είχα να κάνω πάρα πολλές άλλες δουλειές αλλά είπα να πάω στην τράπεζα σήμερα για να είμαι σωστή στις υποχρεώσεις σου, και το μόνο που κατάφερα να χαλάσω τα νεύρα μου. Και δεν θα έγραψα αυτά σήμερα αν θα γινόταν πρώτη φορά Αλλά πάντα στην τράπεζα Πειραιώς υπάρχει πρόβλημα με εξυπηρέτηση πελατών. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόση ασέβεια στο χρόνο του αλλουνού.. 

Μπορεί και δεν φταίνε οι υπάλληλοι, φταίει το σύστημα της τράπεζας.. έβλεπα μέσα πάνω από 10 υπαλλήλους και μόνο ένα ταμείο... 

Πείτε μου δεν μας βλέπουν καθόλου πια για ανθρώπους, μας αναγκάζουν να περνάνε όλα μέσα από τις τράπεζες, και μέσα στις τράπεζες πάλι γίνεται ένα μπάχαλο.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ