2019-10-10 11:20:52
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Πήρε ένα Έπιπλο Τηλεόρασης και άρχισε να το Βάφει. Μόλις δείτε σε ΤΙ το Μετέτρεψε, δεν θα το Πιστεύετε!

Τα έπιπλα τηλεόρασης έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούνται όλο και λιγότερο στις μέρες μας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλά μεταχειρισμένα έπιπλα τηλεόρασης που είναι διαθέσιμα προς πώληση.

Γι’αυτό, η Melissa από το μπλογκ Welcome to the Woods κατάφερε να αγοράσει ένα με μόλις $10 και σε εξαιρετική κατάσταση.



Το πιο συναρπαστικό είναι ότι το μετέτρεψε σε μια ντουλάπα για τα ρούχα της κόρης της! Ξεκίνησε καθαρίζοντας το έπιπλο.



Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βγάλει την πλάτη που ήταν γεμάτη τρύπες για τα καλώδια. Έβγαλε ακόμη τα ράφια, την γυάλινη πόρτα και τα χερούλια από την πόρτα και τα συρτάρια.

Πριν κάνει αλλαγές στην δομή, η Melissa αποφάσισε να το βάψει. Επέλεξε μια λευκή απόχρωση και πέρασε αρκετά στρώματα μπογιάς.

Όσο στέγνωνε η μπογιά, η Melissa ήταν απασχολημένη με το πώς να διορθώσει το έπιπλο. Ήθελε να καλύψει την πλάτη που ήταν γεμάτη τρύπες. Γι’αυτό διάλεξε ένα χαρτί περιτυλίγματος.



Όταν στέγνωσε η μπογιά, το τελευταίο βήμα ήταν να τα βάλει όλα πάλι πίσω στη θέση τους. Πρόσθεσε μια ράγα για τα ρούχα και έναν καθρέφτη στο σημείο που ήταν η γυάλινη πόρτα.

Το αποτέλεσμα είναι μια τέλεια ντουλάπα για ένα κοριτσάκι. Έχει επιπλέον χώρο στα συρτάρια που βρίσκονται κάτω για τα ρούχα που δεν χρειάζονται κρέμασμα.

Και πίσω από τον καθρέφτη υπάρχουν ράφια που προσφέρουν περισσότερο αποθηκευτικό χώρο.



fanpage.gr

Let's block ads! (Why?)

Πήρε ένα Έπιπλο Τηλεόρασης και άρχισε να το Βάφει. Μόλις δείτε σε ΤΙ το Μετέτρεψε, δεν θα το Πιστεύετε! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ