2019-11-08 21:23:39
Φωτογραφία για Η αντίδραση της κόρης του ράπερ για τον «ελέγχο τον υμένα της»
Η 18χρονη Deyjah Harris, κόρη του ράπερ T.I. που προκάλεσε πρόσφατα σάλο με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του σε podcast, ισχυριζόμενος ότι συνοδεύει τη νεαρή στον

γυναικολόγο για να «ελέγξουν τον υμένα της» μία φορά τον χρόνο, αντέδρασε για πρώτη φορά στον σάλο που έχει προκληθεί.

Σύμφωνα με το E! News, η αντίδραση της νεαρής Deyja ήταν αρκετά διακριτική, αφού πραγματοποιήθηκε μέσω των social media, και πιο συγκεκριμένα μέσα από τα «like» που έκανε η νεαρή κοπέλα σε αναρτήσεις, οι οποίες επέκριναν τον τρόπο που της φέρεται ο πατέρας της.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η 18χρονη έκανε «like» σε «τιτιβίσματα» που χαρακτήριζαν τις πράξεις του πατέρα της «αηδιαστικές» και την στάση του «κτητική» και «χειριστική».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, κάτω από ανάρτηση που έκανε η ίδια η Deyjah την περασμένη Τετάρτη, με το λακωνικό μήνυμα «Σας αγαπάω όλους» και ένα θλιμμένο emoji, εκατοντάδες χρήστες έσπευσαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στη νεαρή και την οργή τους για τους... «ελέγχους παρθενίας» στους οποίους φέρεται να την υποβάλλει ο πατέρας της.


«Κι εμείς σε αγαπάμε όμορφη! Λυπάμαι που βρίσκεσαι σε αυτή τη θέση, με τα προσωπικά σου να έχουν βγει στη φόρα! Σε αγαπάμε και σε στηρίζουμε», έγραψε ένας χρήστης, με έναν άλλον να προσθέτει: «Το σώμα σου ανήκει σ' εσένα και σε κανέναν άλλον. Προσεύχομαι να είσαι εντάξει. Σου στέλνω την αγάπη μου».Συγγνώμη από τις παρουσιάστριες του podcast που απλά... γελούσαν ακούγοντας τον T.I.

Όπως μεταδίδουν οι Los Angeles Times, οι δύο παρουσιάστριες του podcast στο οποίο ο Τ.Ι. αποκάλυψε ότι συνοδεύει κάθε χρόνο την κόρη του στον γυναικολόγο για να ελέγξει αν είναι παρθένα, ζήτησαν συγγνώμη για τη στάση που κράτησαν απέναντι στον ράπερ. Οι Nazanin Mandi και Nadia Moham, παρουσιάστριες του «Ladies Like Us», δέχτηκαν σφοδρές επικρίσεις για το γεγονός ότι γελούσαν την ώρα που ο ράπερ περιέγραφε πώς πηγαίνει την κόρη του στο γιατρό, ουσιαστικά παραβιάζοντας το ιδιωτικό της απόρρητο και αντιμετωπίζοντάς την σαν «αντικείμενο» που του ανήκει.

«Πιαστήκαμε εξαπίνης και σοκαριστήκαμε. Κοιτώντας πίσω, έπρεπε να είχαμε αντιδράσει πολύ διαφορετικά εκείνη τη στιγμή», έγραψαν σε κοινή τους ανάρτηση στο Instagram οι δύο γυναίκες, που χαχάνιζαν καθώς ο ράπερ αποκάλυπτε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για τον καθιερωμένο ετήσιο «έλεγχο παρθενίας» της κόρης του. Όπως προσθέτουν, το γέλιο ήταν μια αντανακλαστική αντίδραση σε ένα άβολο θέμα, ωστόσο τα σχόλια του ράπερ και η αντίδρασή τους σε αυτά δεν αντανακλούν τις πραγματικές τους απόψεις.

«Στηρίζουμε και αγαπάμε όλες τις γυναίκες και πιστεύουμε ότι τα σώματά τους ανήκουν σε αυτές και μπορούνν να τα διαθέτουν όπως θέλουν. Δεν είχαμε σε καμία περιπτωση κακή πρόθεση και αισθανόμαστε φρικτά για το όλο συμβάν», συμπληρώνουν οι παρουσιάστριες.

Στο μεταξύ, ο ίδιος ο ράπερ οι αποκαλύψεις του οποίου άναψαν φωτιά στα social media, εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος, αφού δεν έχει βγει ούτε για να υπερασπιστεί τις απόψεις του αλλά ούτε και να ισχυριστεί ότι... αστειευόταν, όπως αναμένουν πολλοί ότι θα κάνει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ