2019-11-08 21:34:21
Φωτογραφία για Προσοχή στα ψεύτικα Yalu, Taig Jailbreak Εργαλεία για iOS 13
Μια αναφορά στη σελίδα του Motherboard περιγράφει λεπτομερώς πώς οι επιχειρήσεις μάρκετινγκ του διαδικτύου πληρώνουν δημοσιογράφους για να προβάλουν με ψεύτικες jailbreaking ιστοσελίδες.   

Είναι αρκετά κοινό πως εταιρείες μάρκετινγκ με κακόβουλη πρόθεση, δημιουργούν ψεύτικα εργαλεία jailbreak και ιστοσελίδες για νέες και επερχόμενες εκδόσεις του iOS. Συνήθως, η κοινότητα jailbreak είναι γρήγορη να αναφέρει τέτοιου είδους πλαστά εργαλεία και τα καταργεί προτού να μπορέσουν να βλάψουν κάποιο σημαντικό αριθμό χρηστών.

Το άρθρο Motherboard υπογραμμίζει τον τρόπο με τον οποίο οι Insfra Technologies προσπάθησαν να τους πληρώσουν για να συνδεθούν με έναν αριθμό ψεύτικων ιστότοπων με jailbreaking. Ένας από αυτούς ήταν ένα αντίγραφο του εργαλείου jailbreak του Yalu. Η δεύτερη ιστοσελίδα ήταν για ένα jailbreak iOS 9 από το TaiG. Όπως λέει ο φημισμένος hacker του iOS Luca Todesco στην έκθεση, το πρόβλημα είναι ότι η ομάδα TaiG δεν πήγε ποτέ να κυκλοφορήσει ένα iOS 9 jailbreak.


Μια γρήγορη αναζήτηση Google δείχνει μια τέτοια ψεύτικη ιστοσελίδα Jailbreak στην κορυφή της κατάταξης για jailbreak στο iOS 13 όταν ακόμη δεν υπάρχει τέτοιο εργαλείο.

Πολλοί από αυτούς τους ψεύτικους ιστότοπους που λειτουργούν με jailbreaking ήδη κατατάσσονται σε υψηλή θέση στην αναζήτηση της Google, με μερικούς από αυτούς ακόμη και στην κορυφή. Δεν είναι σαφές γιατί δημιουργούνται αυτοί οι ψεύτικοι ιστότοποι δημιουργίας jailbreaking, για τα έσοδα από διαφημίσεις ή για να προσπαθήσουν να βλάψουν τα iPhones και τα iPads ανυποψίαστων χρηστών.

Όποια και αν είναι η περίπτωση, όμως θα πρέπει πάντα να παραμείνετε μακριά απο αυτούς. Θα πρέπει ιδιαίτερα να μείνετε μακριά από τις ιστοσελίδες που ζητάνε χρήματα για να κάνετε jailbreak το iPhone σας. Εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε jailbreak το iPhone ή το iPad σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε έναν ιστότοπο σαν τον δικό μας για να είστε ενημερωμένοι σχετικά με τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, τα εργαλεία και τα tweak του jailbreaking.

Αν ψάχνετε για jailbreak iOS 13 στο iPhone σας, πρέπει να περιμένετε καθώς δεν υπάρχει ακόμα κάποιο εργαλείο. Ένα εργαλείο jailbreak, Checkra1n με βάση το checkm8 exploit μπορεί να κυκλοφορήσει σήμερα ή αυτό το Σαββατοκύριακο που θα υποστηρίξει το jailbreaking iOS 13 στο iPhone X και τις χαμηλότερες συσκευές.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ