2019-11-16 14:24:45
Φωτογραφία για Μισέλ Ντιούμπερι: Από τα ριάλιτι στην πολιτική «αγκαλιά» του Φάρατζ
Προτάσσοντας το πλούσιο μπούστο της, η Bρετανή Mισέλ Ντιούμπερι, νικήτρια στο διάσημο

ριάλιτι «The Apprentice», αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην πολιτική, κατεβαίνοντας με το κόμμα του Νάιτζελ Φάρατζ στις εκλογές του Δεκεμβρίου.

Ο ηγέτης του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος έκανε την πρόταση στη Μισέλ κι εκείνη την αποδέχθηκε με χαρά, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Χθες, ο Φάρατζ ανακοίνωσε και επισήμως την υποψηφιότητά της στην περιοχή Κingston.

Το 2006, στην τηλεοπτική εκπομπή «The Apprentice», που προβάλλεται και στην Βρετανία, η Μισέλ αναδείχθηκε νικήτρια, ξεχωρίζοντας ανάμεσα στους υποψηφίους που προσπαθούν να πείσουν τον εκάστοτε επιχειρηματία ότι πρέπει να προσληφθούν, αφού έχει όλα τα προσόντα. Tο 2007 έτρεξε για φιλανθρωπικό σκοπό στον Μαραθώνιο του Λονδίνου, κάνοντας χρόνο 4 ώρες, 33 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα.

Η καλλίπυγη Μισέλ διαθέτει ταμπεραμέντο, αμεσότητα, γνώσεις και μεράκι για δουλειά. Κυρίως, όμως, μία ακαταμάχητη γοητεία.


Το 2006, η Μισέλ έστησε την δική της συμβουλευτική εταιρεία και τρία χρόνια αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2009, άρχισε να αρθρογραφεί στο περιοδικό «Business Matters». Τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν σε διάφορα τηλεπαιχνίδια.

Στις εκλογές του 2017 κατέβηκε ως ανεξάρτητη υποψήφια, υποστηρίζοντας την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ. Ανάμεσα στους επτά υποψηφίους, ήρθε τέταρτη με ποσοστό 5,5%.

Τώρα όμως αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της με το κόμμα του Φάρατζ.

Για τις εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, ο ηγέτης που την ενέπνευσε ήταν ο επικεφαλής του κόμματος «Brexit».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ