2012-06-18 02:56:33
Φωτογραφία για Βέλη Κρούγκμαν για Ελλάδα!
Ο γνωστός οικονομολόγος, Πολ Κρούγκμαν, τα... έβαλε με τον τρόπο του με την Ελλάδα τονίζοντας ότι μετά από τον εκλογικό χάρτη της και το πως εκείνος διαμορφώνεται η χώρα μας «μπορεί να συνεχίσει την άκαρπη πολιτική της».

Το πρώτο του σχόλιο για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών έκανε στην στήλη του ο Πολ Κρούγκμαν. Αναλυτικότερα έγραψε στους New York Times κείμενο που έχει ως τίτλο «Και μετά τι;». Στο κείμενο επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι «όπως όλα δείχνουν στην Ελλάδα η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη.

Διασφάλισε μία οριακή νίκη, κερδίζοντας μόνο με λίγες ψήφους παραπάνω. Όμως το ποσοστό ήταν αρκετό για να πάρει το μπόνους. Τις 50 έδρες». Φρόντισε παράλληλα να ρίξει τα... καρφιά του, αναφέροντας «και τώρα οι Έλληνες θα μπορούν να συνεχίσουν να εφαρμόζουν την άκαρπη πολιτική τους. Yay!».

Σε άλλο μέρος του κειμένου του υποστηρίζει πως «ο Τζο Βίσενθαλ μας λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε πραγματικά να νικήσει. Προτιμούσε να δει την κυβέρνηση που θα βγει ν' αποτυγχάνει και άλλο.

Εκτός των άλλων κάνει λόγο για συνεχιζόμενη πανωλεθρία. Επιπλέον γράφει ότι «εφόσον οι πολιτικές που ακολουθεί η Ελλάδα αποτύχουν πλήρως, κάτι που είναι πολύ πιθανό, η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ.

Όλο το ελληνικό οικοδόμημα θα διαλυθεί και θα κατηγορηθούν γι' αυτό οι ακραίοι, κάτι που είναι καλύτερο για όλους και τους βολεύει...». «Και η πανωλεθρία συνεχίζεται» καταλήγει ο Κρούγκμαν...
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ