2019-12-20 12:29:54
Φωτογραφία για Στ. Πέτσας προς Αλ. Τσίπρα: Όσο σιωπάτε, κρατάτε πολιτική ομπρέλα στην ανομία
Στην αντεπίθεση κατά του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να καταδικάσει τα φαινόμενα αστυνομικής βίας με αφορμή τις καταγγελίες για την επιχείρηση εκκένωσης κτηρίων στο Κουκάκι, πέρασε η Κυβέρνηση.

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας σημείωσε πως όσο ο κ. Τσίπρας σιωπά «κρατάει πολιτική ομπρέλα στη βία και την ανομία».

Έθεσε παράλληλα μία σειρά ερωτημάτων προς τον κ. Τσίπρα:

«Από πότε επιχειρήσεις της Αστυνομίας, παρουσία Εισαγγελέων, είναι καταδικαστέες;Πότε καταδικάσατε τις καταλήψεις κατοικιών, Πανεπιστημίων, ολόκληρων γειτονιών;Πότε καταδικάσατε τους βανδαλισμούς, τις καταστροφές, ακόμη και τους εμπρησμούς, Δημόσιων και ιδιωτικών περιουσιών;Πότε καταδικάσατε τις οργανωμένες δολοφονικές επιθέσεις εναντίον αστυνομικών;Πότε καταδικάσατε τη δολοφονία τριών συμπολιτών μας και ενός αγέννητου μωρού στον εμπρησμό της Marfin;Έως πότε θα ρωτάτε "και τι κακό έχουν οι μολότοφ;"».«Η κοινωνία ζητά να τελειώσει η ανοχή στη βία και στην ανομία. Και η Κυβέρνηση, πάντα στο πλαίσιο του νόμου, σταθερά και μεθοδικά, όπως δεσμεύτηκε, κάνει πράξη αυτή την απαίτηση» σημείωσε ο κ. Πέτσας.

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ