2012-06-18 17:40:03
Φωτογραφία για Αναγνώστρια δίνει ευχές υπομονής...
Καταρχήν θεωρώ ανήθικο εκ μέρους πολλών Ελλήνων πολιτών να μην παίρνουν μέρος με την ψήφο τους στην πορεία της τύχης της Ελλάδας και συνολικά όλων των Ελλήνων. Η αποχή σε αριθμούς ρεκόρ και το αποτέλεσμα απογοητευτικό για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα εργασίας και χαμηλών μισθών καθώς και συντάξεων. Ας δούμε πως μπορούμε να γίνουμε πιο συνεπείς ως πολίτες και να καθορίζουμε τη μοίρα μας. Αρχικά έχουμε όσο χρόνο χρειαζόμαστε για να μεταφέρουμε τα εκλογικά μας δικαιώματα στον τόπο διαμονής μας. Οι περισσότεροι δεν μπορούν να πάνε στον τόπο που έχουν δικαίωμα ψήφου λόγω οικονομικής δυσχέρειας, οπότε καλό θα είναι να κάνουν αίτηση να φέρουν τα δικαιώματά τους στον τόπο που ζούνε. Γιατί μην ξεχνάμε πως οι περισσότεροι που δεν έχουν φέρει τα δικαιώματά τους από τα χωριά τους το έκαναν μέχρι τώρα για δύο λόγους.

Ο ένας λόγος είναι γιατί έτσι τους δινόταν η ευκαιρία να κάνουν μια βόλτα από το χωριό, κάτι σαν εκδρομή ή απόδραση
. Ο δεύτερος είναι γιατί λόγω χιλιομετρικής απόστασης έπαιρναν άδεια από την εργασία τους για να μπορούν να μετακινηθούν. Τώρα πια όμως ούτε άδεια παίρνει κανείς και χρήματα για τέτοιου είδους μετακινήσεις δεν υπάρχουν. Αν λοιπόν δεν θέλετε τη ζωή σας να την ορίζουν άλλοι πηγαίνετε στους δήμους σας και κάντε αίτηση. ΣΗΜΕΡΑ. Γιατί να ξέρετε πως σε λίγο καιρό θα σας χρειαστεί και πάλι όταν δεν θα σας έχει μείνει τίποτα στην τσέπη σας και θα ζητάτε πάλι εκλογές. Φροντίστε λοιπόν να είστε ενεργοί πολίτες και μην επιλέγετε να είστε από αυτούς που απλά αρέσκονται στο να φωνάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Εύχομαι επ'ευκαιρίας σε όλους αυτούς που ψήφισαν υπέρ του μνημονίου να το ζήσουν στο πετσί τους όπως ακριβώς το βιώνω εγώ και να αποκτήσουν την ψυχική μου διάθεση όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Αντε βρε, και στα δικά σας.

Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ