2019-12-28 11:59:29
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας: προσπαθούν με προφάσεις εν αμαρτίαις να σηκώσουν κουρνιαχτό δήθεν “αντιπολίτευσης”
     Η Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου Βόνιτσας προσήλθε  τη Παρασκευή 27/12 στη συνεδρίαση  του ΔΣ, η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας. Καθώς οι παρατάξεις της ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δεν προσήλθαν.

Στον απόηχο της πολιτικής συμφωνίας τους με την Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας για την μεταφορά των δεκάδων χιλιάδων όγκων σκουπιδιών της Λευκάδας  στο ΧΥΤΑ Παλαίρου, προσπαθούν με προφάσεις εν αμαρτίαις να σηκώσουν κουρνιαχτό δήθεν “αντιπολίτευσης” για να κρύψουν την στρατηγική και πολιτική σύμπλευση με την Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας. Η οποία φέρνει με τέτοιο τρόπο τα θέματα στο ΔΣ, πατώντας πάνω στους αντιλαϊκούς νόμους των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, των κομμάτων δηλαδή που εκροσωπούν αυτές οι δημοτικές παρατάξεις. Η Δημοτική Αρχή Ακτίου Βόνιτσας δίνει καθημερινά εξετάσεις στην αντιλαϊκή πολιτική αξιοποιεί στο έπακρο το αντεργατικό πλαίσιο που διατήρησε και επέκτεινε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αναδείχνεται στον καλύτερο μαθητή των κατευθύνσεων της κυβέρνησης ΝΔ.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ