2019-12-31 09:38:06
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - Βάζει άδεια κεσεδάκια από γιαούρτι μέσα σε υγρό τσιμέντο. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει!

Το τσιμέντο είναι ένα υπέροχο υλικό το οποίο δεν χρησιμοποιείται πολύ στον κόσμο των κατασκευών.

Αν δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ είναι ίσως γιατί σας φαίνεται τρομακτικό, αφού χρησιμοποιείται μόνο σε μεγάλες κατασκευές.Στην πραγματικότητα όμως είναι ένα υλικό που φτιάχνεται εύκολα αν ακολουθήσετε τις οδηγίες της συσκευασίας και γι’αυτό το λόγο η Kate Riley από το μπλογκ Centsational Girl το χρησιμοποίησε και δημιούργησε υπέροχα χειροποίητα κηροπήγια!«Ήξερα ότι το τσιμέντο δεν κολλάει στο πλαστικό, άρα γιατί να μην χρησιμοποιήσω πλαστικά δοχεία που έχω στην κουζίνα μου σαν καλούπια για να φτιάξω κηροπήγια;» γράφει η Kate στο μπλογκ της για την κατασκευή.

Μοιράστηκε μαζί μας όλη την διαδικασία και το υπέροχο αποτέλεσμα!

Για τις δημιουργίες της, η Kate αρχικά συγκέντρωσε όλα τα υλικά που χρειάζονταν για το τσιμέντο, σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.Πήρε, επίσης, σπρέι μαγειρικής και δοχεία για τα καλούπια της, όπως πλαστικά μπολ και άδεια κεσεδάκια από γιαούρτι.

Ξεκίνησε φτιάχνοντας το μίγμα για το τσιμέντο και σημείωσε ότι όταν είναι έτοιμο μοιάζει στη συνοχή με μίγμα για κέικ.

Όταν το μίγμα ετοιμάστηκε, ήρθε η ώρα να το βάλει στα καλούπια.

Πριν το ρίξει μέσα όμως, η Kate ψέκασε τα δοχεία με σπρέι μαγειρικής, το οποίο βοηθά το τσιμέντο να μην κολλήσει όταν στεγνώσει.

Αφού έριξε το τσιμέντο μέσα στα δοχεία γρήγορα, η Kate έβαλε μέσα στο μίγμα τα κεσεδάκια από γιαούρτι.

«Βάλτε μέσα μερικά πετραδάκια για να φτάσουν τα κεσεδάκια μέχρι τον πάτο, επειδή έχουν την τάση να προεξέχουν από το τσιμέντο», γράφει.

Αποφάσισε να χρησιμοποιήσει δοχεία διαφόρων μεγεθών και κατέληξε μια διάφορες παραλλαγές.

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε τοποθετήσει τα καλούπια σας σε επίπεδη επιφάνεια», γράφει η Kate. «Χτυπήστε απαλά το καλούπι καμιά δεκαριά φορές για να φύγει ο αέρα που μπορεί να έχει μείνει μέσα».

Αφού έβαλε το τσιμέντο (όση ώρα έλεγε στην συσκευασία), η Kate το αφαίρεσε από τα καλούπια και έτριψε τις άκρες με γυαλόχαρτο.

Μετά τα άφησε να καθίσουν για 24 ώρες.

Τα διακόσμησε με διάφορα υλικά, όπως πέτρες ή φυτά.

Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και τώρα έχει πολλά διαφορετικά κηροπήγια για να διακοσμήσει τον κήπο της.nx2.com via fanpage.gr

Let's block ads! (Why?)

Βάζει άδεια κεσεδάκια από γιαούρτι μέσα σε υγρό τσιμέντο. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει! periergaa
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ