2020-01-04 23:39:19
Φωτογραφία για Κουκάκι: Τα εργαστήρια «έδειξαν» τέσσερις καταληψίες
Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για τις καταλήψεις σε Ματρόζου, Παναιτωλίου και Αρβάλη οδήγησαν, κατά πληροφορίες, στην ταυτοποίηση ενός

37χρονου γνωστού αντιεξουσιαστή, μίας 25χρονης Ιταλίδας, μίας 17χρονης και ενός 40χρονου, σεσημασμένου για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η ταυτοποίηση τεσσάρων σεσημασμένων ατόμων είναι το νέο στοιχείο που προκύπτει από τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σχετικά με την κατάληψη στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, πρόκειται για έναν 37χρονο γνωστό αντιεξουσιαστή, ο οποίος φέρεται να είναι διαχειριστής των τριών καταλήψεων στο Κουκάκι -της οδού Ματρόζου, της Παναιτωλίου και της Αρβάλη. Στην κατάληψη της οδού Ματρόζου βρέθηκαν ακόμη τα αποτυπώματα 25χρονης Ιταλίδας, η οποία είχε συλληφθεί για επίθεση σε ομάδα της ΟΠΚΕ στην περιοχή της Ομόνοιας, το 2018.


Οι αστυνομικές αρχές ταυτοποίησαν και μία 17χρονη, που συνελήφθη στην κατάληψη της Παναιτωλίου, αλλά και έναν 40χρονο, σεσημασμένο για υποθέσεις ναρκωτικών. Στον αντίποδα, δεν έχουν εντοπίσει αποτυπώματα των δύο γιων του σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ -του 26χρονου ασκούμενου δικηγόρου και του μικρότερου αδελφού του, φοιτητή της Πάτρας.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένουν τα αποτελέσματα του εργαστηρίου DNA της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, καθώς υπάρχει ένα άτομο που πετούσε αντικείμενα κατά των αστυνομικών στη διάρκεια της επιχείρησης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, αν και το άτομο αυτό φορούσε γάντια, οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εντοπίσουν DNA, που μπορεί και να αντιστοιχεί ή να ταυτοποιείται με τουλάχιστον ενός εκ των δύο αδελφών.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ