2020-01-10 04:12:58
Φωτογραφία για Βίντεο: «Ανελέητη» σάτιρα στον Τραμπ - Του... υπενθυμίζουν τι έλεγε για το Ιράν και τον πόλεμο το 2011
Το βίντεο από τα λεγόμενα Τραμπ παρουσίασε με πολλή δόση χιούμορ και σάτιρας ο παρουσιαστής της εκπομπής «The Daily Show», Τρέβορ Νόα - Ο Τραμπ ισχυριζόταν ότι

πρόεδρος που αρχίζει πόλεμο με το Ιράν είναι αναποτελεσματικός και αξιοθρήνητος

To... προφητικό σχόλιο του Ντόναλντ Τραμπ με το οποίο «εξηγούσε» το 2011 γιατί ένας πρόεδρος των ΗΠΑ αρχίζει πόλεμο με το Ιράν έχει κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα μπορούσε να μην αποτέλεσει το κυρίως πιάτο στο μενού της εκπομπής «The Daily Show» με τον κωμικό ηθοποιό Τρέβορ Νόα.

Ο παρουσιαστής χλευάζει τη στάση του Αμερικανού προέδρου, προβάλλοντας βίντεο από τα λεγόμενα του Τραμπ ο οποίος κατηγορούσε τον Μπαράκ Ομπάμα, στην περίοδο διακυβέρνησης του τελευταίου, κάνοντας λόγο για αξιοθρήνητη στάση.

Υποστήριζε, δε, ότι ο Ομπάμα θα προχωρήσει σε σύγκρουση με την Τεχεράνη αποκλειστικά και μόνο για δικά του προσωπικά συμφέροντα, ώστε να εξασφαλίσει την επανεκλογή του.


«Ο Ομπάμα θα πραγματοποιήσει επίθεση λίγο πριν από τις εκλογές» υποστήριζε πριν από εννέα χρόνια ο Τραμπ, ο οποίος ακολούθησε ακριβώς την πολιτική που στηλίτευε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποφάσισε να δώσει εντολή για τη δολοφονία του Ιρανού υποστράτηγου, Κασέμ Σουλεϊμανί, λίγο πριν από τις αμερικανικές εκλογές και ενώ έχει πληγεί η εικόνα του από τα σκάνδαλα, με τελευταίο το «ουκρανικό».

«Γιατί τώρα; Γιατί να πάρει αυτό το ρίσκο τώρα;» αναρωτιέται με πολλή δόση χιούμορ ο παρουσιαστής ο οποίος σατιρίζει τον Τραμπ και την απόφασή του για το Ιράν.

Στο βίντεο του 2011 ο Τραμπ δηλώνει ακόμη τα εξής: «Ο Ομπάμα θα αρχίσει πολέμο με το Ιράν γιατί είναι αδύναμος και αναποτελεσματικός»...

Με όσα υποστηρίζει, πάντως, δίνει μόνος του απάντηση γιατί προέβη σε εμπρηστική ενέργεια στη Βαγδάτη, με την οποία άναψε φωτιά στη Μέση Ανατολή, προκαλώντας και την οργή της αντιπολίτευσης των Δημοκρατικών που φέρνουν ψήφισμα στη Βουλή των Αντιπροσώπων για να αναχαιτίσουν τη δράση του προέδρου των ΗΠΑ στην περιοχή.

Ο ισχυρισμός Τραμπ περί τέρατος στο διάγγελμά του για τον Σουλεϊμανί δεν φαίνεται να εξηγεί - αν μη τι άλλο - γιατί τον σκότωσε...
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BMW X3 M  supercar
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BMW X3 M supercar
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ