2020-01-10 23:57:21
Φωτογραφία για Πρόσκληση του Νεκτάριου Φαρμάκη προς τον Πρόεδρο της Δ.Ο.Ε. Τόμας Μπαχ, να επισκεφθεί τη Δυτική Ελλάδα.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας Ισίδωρο Κούβελο, τον Δήμαρχο Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργο Γεωργιόπουλο και άλλα μέλη της Ολυμπιακής Ακαδημίας

Διακρίνονται από δεξιά: Μανώλης Κατσιαδάκης (Πρόεδρος Επιτροπής Φίλαθλου Πνεύματος Ε.Ο.Ε.), Σπύρος Καπράλος (Πρόεδρος Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής), Λευτέρης Αυγενάκης (Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού), Νεκτάριος Φαρμάκης (Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας) και Γιώργος Γεωργιόπουλος (Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας).

Πρόσκληση προς τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, να επισκεφθεί τη Δυτική Ελλάδα, προκειμένου να συζητηθούν εκ του σύνεγγυς οι δυνατότητες διεθνούς ανάπτυξης και προβολής της κοιτίδας των Ολυμπιακών Αγώνων, απηύθυνε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ευρισκόμενος στη Λωζάνη, την Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020.

Ο κ. Φαρμάκης, με την ευκαιρία της τελετής έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων και λίγο καιρό πριν σύσσωμος ο πλανήτης στρέψει το βλέμμα του στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, βρέθηκε στην έδρα της Δ.Ο.Ε. και είχε επαφές με τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ