2012-06-19 11:11:37
Φωτογραφία για ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΣΣΚΑ Ο ΜΕΣΙΝΑ
Ο Ετόρε Μεσίνα επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Μεσίνα ήταν ο άνθρωπος που αναγέννησε την "ομάδα του στρατού" την περίοδο 2005-2009, όταν και την οδήγησε σε δύο κατακτήσεις της Euroleague, τέσσερα πρωταθλήματα και δύο κύπελλα.

Από το 2009 όταν αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ εργάστηκε για 1 1/2 σεζόν -χωρίς ιδιίτερη επιτυχία- στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ πέρσι διατέλεσε ειδικός σύμβουλος των Λος Άντζελες Λέικερς.

Στο ίδιο διάστημα στον πάγκο των Μοσχοβιτών κάθισαν ο Εβγένι Πασούτιν (οδήγησε την ΤΣΣΚΑ στο φάιναλ-φορ), ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς κι ο Γιόνας Καζλάουσκας.

"Η εποχή Μεσίνα όπως και το 2005 είναι πολύ σημαντική για μας. Η συμφωνία μαζί του ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Ο Έτορε αναλαμβάνει τώρα μια τελείως διαφορετική ομάδα. Η εμπειρία του στο ΝΒΑ θα μας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη.

Ήταν δύσκολο να χωρίσουμε με τον Γιόνας, που είναι ένας έξυπνος, σεμνός άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από το έργο του, αντίθετα η περσινή χρονιά ήταν μια από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία της ΤΣΣΚΑ. Παρόλα αυτά το διοικητικό συμβούλιο θέλει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό τριετές πλάνο, το οποίο θα καθοδηγήσει ο Έτορε Μεσίνα" ήταν τα λόγια του προέδρου Αντρέι Βατούνιν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ