2012-06-19 11:42:25
Φωτογραφία για βΟΗΘΕΙΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΓΙΑ ΙΟΡΝΤΑΝΟΦ...
Το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι έτοιμο σε χρόνο ρεκόρ και πλέον ο Δημήτρης Καζάζης μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό της προετοιμασίας.

Oι ερυθρόλευκοι με καλό και σωστό προγραμματισμό έκλεισαν ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά και, μάλιστα, με το χαμηλότερο μπάτζετ όλων των εποχών, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Τον φετινό προγραμματισμό σίγουρα θα ζήλευαν όλοι οι σπουδαίοι προπονητές που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό που πάντα ζητούσαν να έχει κλείσει το ρόστερ μέχρι τέλος Ιουνίου. Οι δύο βασικές εκκρεμότητες είναι του λίμπερο Γιώργου Στεφάνου και του διαγώνιου Μπόγιαν Ιορντάνοφ. Σήμερα θα δοθεί έγγραφη προσφορά στον Στεφάνου, με τον οποίον έχει υπάρξει συμφωνία και για τις παλιές οφειλές. Ο διεθνής λίμπερο αναμένεται να την αποδεχτεί, καθώς η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μικρή.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι ενέργειες για την περίπτωση του Μπόγιαν Ιορντάνοφ. Το κασέ του Βούλγαρου δεν είναι απαγορευτικό, αλλά επειδή ζητούν εγγυήσεις οι Βούλγαροι θα χρειαστεί η προκαταβολή των δικαιωμάτων και εκεί πιθανότατα να ζητηθεί οικονομική βοήθεια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.


Κατά σύμπτωση, ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού ήταν αυτός που το καλοκαίρι του 2007 είχε φέρει τον Ιορντάνοφ για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στον Θρύλο, αλλά στη συνέχεια, όταν αποχώρησε από το τμήμα ο Μαρινάκης, ο Ιορντάνοφ πήγε στην ΕΑΠ και αργότερα στον ΠΑΟ.

Ο Ολυμπιακός έχει κλείσει ακόμα τον Ελληνοαμερικανό κεντρικό Τζορτζ Παπαδόπουλο που αγωνιζόταν στην ΕΑΠ, τον Μαυροβούνιο κεντρικό Μίλαν Γιούρισιτς που έπαιζε στην ΕΑΠ και τον Νίκο Σμαραγδή που ήταν στον Ηρακλή. Επίσης, στους ακραίους δεσπόζει η επιστροφή του Κώστα Χριστοφιδέλη από τον Ηρακλή και η απόκτηση του Σλοβένου Γέρνεϊ Ποτόσνικ που είχε πολύ καλή σεζόν με τον Παμβοχαϊκό. Ο 20χρονος Γιάννης Μάρκου από κεντρικός θα γυρίσει ακραίος και μαζί με τον Μενέλαο Κοκκινάκη και τους δύο προαναφερθέντες θα είναι η 4άδα των ακραίων του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η γεωγραφία της κάλπης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η γεωγραφία της κάλπης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ