2020-01-28 21:00:33
Φωτογραφία για Ρόδος: Συνεργασία Δήμου-Μητρόπολης για τον τουρισμό
Το νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής του για το 2020 ενέκρινε ο Δήμος Ρόδου. Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του νέου προγράμματος τουριστικής προβολής, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού, όπως ο Θρησκευτικός – Προσκυνηματικός τουρισμός.

Με δεδομένο ότι η Ρόδος έχει προικιστεί με μία ιδιαίτερα πλούσια θρησκευτική κληρονομιά και με ένα μεγάλο πλήθος θρησκευτικών πόρων, η Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου σχεδιάζει, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, την ανάπτυξη του θρησκευτικού και προσκυνηματικού τουρισμού στο νησί, με δράσεις προώθησης και προβολής αυτής της μορφής τουρισμού.

Κύριος στόχος του νέου προγράμματος συνολικού προϋπολογισμού 937.000 ευρώ, είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της αποδοτικότερης προβολής της Ρόδου και των τουριστικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο νησί και η αύξηση της εισροής τουριστών.

Επιπρόσθετοι στόχοι, είναι να αναδειχθεί με ολοκληρωμένο τρόπο ο τουριστικός πλούτος της Ρόδου από μία γκάμα ελκυστικών, ανταγωνιστικών και ώριμων τουριστικών προϊόντων, καθένα από τα οποία θα αντιστοιχούν σε μία ώριμη τουριστική αγορά.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ