2020-01-29 09:48:14
Φωτογραφία για Η Google τερματίζει τα Chrome apps
Πριν α

πό μερικές ημέρες, η Google δημοσίευσε ένα ενημερωμένο timeline για το πότε τα Chrome apps θα σταματήσουν να λειτουργούν σε όλες τις πλατφόρμες. Ο Ιούνιος του 2022 είναι όταν θα σταματήσουν να υπάρχουν για τα καλά. Αλλά εξαρτάται σε ποια πλατφόρμα βρίσκεσαι. Προηγουμένως, γνωρίζαμε ότι τα Chrome apps κάποια στιγμή δεν θα λειτουργήσουν σε Windows, macOS και Linux αλλά η Google πλέον αποκάλυψε ότι τα Chrome apps θα σταματήσουν να λειτουργούν και στο Chrome OS.

Ένα Chrome app αποτελεί ένα web based app που μπορείς να εγκαταστήσεις στον Chrome και το οποίο λειτουργεί σαν μια εφαρμογή που εκκινείς από το desktop σου. Η αλήθεια είναι δεν σε επηρεάζει σημαντικά η αλλαγή αυτή, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που μπορεί να τα χρησιμοποιείς. Το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα της Google:

Μάρτιος του 2020: Το Chrome Web Store θα σταματήσει να υποδέχεται νέα Chrome Apps. Οι developers θα μπορούν να ενημερώσουν τα τρέχοντα μέχρι τον Ιούνιο του 2022.Ιούνιος του 2020: Το τέλος της υποστήριξης των Chrome apps σε Windows, Mac και Linux.Ιούνιος του 2021: Τέλος υποστήριξης για  NaCl, PNaCl και PPAPI APIs.Ιούνιος του 2021: Το τέλος της υποστήριξης για Chrome Apps στο Chrome OS. Οι χρήστες που έχουν τα Chrome Enterprise και Chrome Education Upgrade θα μπορούν να επεκτείνουν την υποστήριξη μέχρι τον Ιούνιο του 2022.Ιούνιος του 2022: Το τέλος της υποστήριξης για τα Chrome Apps για όλους.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ