2020-01-29 15:10:18
Φωτογραφία για Στα.. «κάγκελα» παραμένουν ΠΑΟΚ και Θύρα 4: Μιλούν για τροπολογία-σκάνδαλο και ζητούν παραίτηση Αυγενάκη
Έντονες και εν πολλοίς εκτός ελέγχου συνεχίζουν να είναι οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ τόσο για την γνωμοδότηση της ΕΕΑ όσο και για την τροπολόγια που κατέθεσε η κυβέρνηση.

Την ίδια στιγμή τα μέσα ενημέρωσης του Ιβάν Σαββίδη έχουν στοχοποιήσει τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και ζητούν την άμεση απομάκρυνσή του από την κυβέρνηση, χρεώνοντάς του ότι ενεργεί κατ' εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού.

Την ώρα που θα διεξάχεται η ονομαστική ψηφοφορία στην βουλή η Θύρα 4 έχει καλέσει σε γενικό ξεσηκωμό και έχει προγραμματίσει συλλαλητήριο την Πέμπτη (30/1) στην Καμάρα, ενώ 500 μέτρα παραδίπλα θα εγκαινιάζεται η διεθνής έκθεση Agrotica από τον υπουργό Μάκη Βορίδη.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αναμένεται να κινηθούν και προς τα εκεί, με την Αστυνομία να βρίσκεται σε «κόκκινο συναγερμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΠΑΟΚ, αναμένεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και του τρόπου αντικατάστασης δυο μελών αυτής, με βάση τα όσα αναφέρει ο νόμος που είχε ψηφιστεί επί ημερών Γιώργου Βασιλειάδη
. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του βορρά» θα προσφύγουν στα διοικητικά δικαστήρια για δικονομικούς λόγους σχετιζόμενους όχι μόνο με τη διαδικασία αλλά και για μη νόμιμη σύνθεση, κάτι που κατ' επέκταση - εφόσον αποδειχθεί - θα φέρει και την ακύρωση της εισήγησης της ΕΕΑ.

Όπως αναφέρουν πηγές του ΠΑΟΚ που δημοσιεύει το «Έθνος» «είναι πλέον ξεκάθαρο πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για τον τρόπο με τον οποίο προχώρησε σε αντικατάσταση δυο μελών της ΕΕΑ, παρακάμπτοντας τη νόμιμη διαδικασία όπως αυτή ορίζεται από το νόμο 4603/19».
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ