2020-01-29 14:56:55
Φωτογραφία για Με 156 «ναι» εγκρίθηκε η τροπολογία για το ποδόσφαιρο
Έλειπαν από την ψηφοφορία Σαμαράς (δεν είχε ενημερώσει) και Βαγιωνάς (λόγω υγείας) – Καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση

Ψηφίστηκε η τροπολογία της κυβέρνησης που τροποποιεί τις ποινές λόγω πολυϊδιοκτησίας με την οποία «ξεπλένεται» ο ΠΑΟΚ.

Οι βουλευτές της ΝΔ συντάχθηκαν με την κομματική «γραμμή» στο πλαίσιο και της κομματικής πειθαρχίας που επιβλήθηκε στην Κ.Ο. της ΝΔ και ψήφισαν την επίμαχη ρύθμιση η οποία έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα.

Έτσι, 156 «γαλάζιοι» ψήφισαν «υπέρ» έναντι 90 «κατά» από ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση, η οποία, τελικά, παρέμεινε στην αίθουσα και συμμετείχε στην διαδικασία.

ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 δεν έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, όπως είχαν προαναγγείλει.

Από την ΝΔ υπήρξαν δυο απουσίες: η μια του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δεν έστειλε επιστολή, και του Γιώργου Βαγιωνά, ο οποίος απουσίαζε λόγω υγείας και έστειλε επιστολή με την οποία έκανε γνωστό ότι αν συμμετείχε στην ψηφοφορία θα ψήφιζε «υπέρ» της τροπολογίας, ωστόσο, η πρόθεση ψήφου δεν προσμετράται.

Με επιστολική ψήφο καθώς λείπουν σε επίσημες αποστολές στο εξωτερικό, ψήφισαν (η ψήφος τους προσμετράται κανονικά) οι: Κ. Μητσοτάκης, Ν. Δένδιας, Μ. Βαρβιτσιώτης, Ν. Μηταράκης, Χ. Θεοχάρης, Κ. Καραμανλής, Χρ. Σταϊκούρας, Κ. Βλάσης, Κ. Χατζηδάκης, Αδ. Γεωργιάδης, Θ. Καράογλου, Φ. Πιπιλή, Ευ. Στυλιανίδης, Ν. Μπακογιάννη, Θ. Ρουσόπουλος, Χ. Αθανασίου, Τ. Χατζηβασιλείου.
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ