2020-01-30 10:55:04
Φωτογραφία για MasterChef 4:Το πρόβλημα όρασης του Βασίλη και η εξομολόγηση του Κουτσόπουλου (video)
Στη Θεσσαλονίκη μεταφέρθηκε η παραγωγή του MasterChef, ψάχνοντας τα ταλέντα της Βορείου Ελλάδος.

Οι auditions στη συμπρωτεύουσα πολλές κι άκρως ενδιαφέρουσες, με άλλες να μας εκπλήσσουν, κάποιες να μας κάνουν να γελάμε και κάποιες να μας συγκινούν!

Ο Βασίλης πήγε να μαγειρέψει και να διαγωνιστεί, όμως έχει μία ιδιαιτερότητα που τον κάνει ξεχωριστό! Βλέπει μόνο 5%!

«Ονομάζομαι πρακτικά τυφλός, διότι έχω μόνο 5% όραση! Έχω ένα μότο, το οποίο είναι τέσσερα αρχικά γράμματα. Το Ε, το Θ, το Υ και το Π. Επιμονή, θέληση, υπομονή και πείσμα. Πιστεύω ότι έχω και τα τέσσερα!»

Το πρόβλημα στην όρασή του δεν το απέκτησε εκ γενετής, όπως είπε στους κριτές. Το πρώτο του μάτι το έχασε σε ηλικία 12 ετών και το δεύτερο μάτι το έχασα σε ηλικία 24 ετών!

Το συγκλονιστικό είναι ότι το φως του από το ένα μάτι το έχασε εξαιτίας μίας τρικλοποδιάς.

«Έπεσα στο σχολείο και χτύπησε πάνω στα πόδια της δασκάλας μου
. Το τακούνι της μπότας της μου έσπασε τη μύτη και από το χτύπημα επηρεάστηκε το οπτικό νεύρο του αριστερού ματιού και σιγά σιγά χάθηκε η όραση μου, με αποτέλεσμα να βλέπω μόνο από το ένα μάτι! Το δεύτερο μάτι το έχασα το 2007, έτσι ξαφνικά! Ανακάλυψα ότι έπαθε ατροφία οπτικού νεύρου!» είπε στους κριτές, οι οποίοι τον κοιτούσαν συγκλονισμένοι.

Η συγκίνηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και η εξομολόγησή του για τη σχέση του με μία κοπέλα, η οποία ήταν κωφάλαλη

«Βασίλη, θα σου πω το εξής! Το πιάτο που έχεις φτιάξει είναι πάρα πολύ νόστιμο. Σε ότι έχει να κάνει με εσένα, είναι πάρα πολύ δυνατό αυτό που βγάζεις, η θετική σου ενέργεια. Και το λέω αυτό γιατί έχουμε δει και ανθρώπους που η πρώτη σκέψη είναι η παραίτηση όταν τους συμβαίνει κάτι δύσκολο. Θα σου πω μια προσωπική μου εμπειρία, εκεί κάπου στο Λύκειο τα είχα με μία κοπέλα, η οποία ήταν κωφάλαλη. Το πιο σημαντικό ήταν να μην την κάνω να νιώθει ότι είχε κάποιο πρόβλημα, που δεν είχε! Ήταν ένας πλήρως λειτουργικός άνθρωπος και το πρόβλημα το έχουμε εμείς που συνήθως επειδή είμαστε λίγο γαϊδούρια, στην καθημερινότητά μας βάζουμε εμπόδια σε αυτούς τους ανθρώπους… Από μένα είναι «Ναι»», του είπε φανερά συγκινημένος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Τελικά, ο Βασίλης πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ξέσπασε σε κλάματα από τη χαρά του!
toeidesauto
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ