2020-01-30 15:00:48
Φωτογραφία για Ζητήθηκε η απομάκρυνση του δημοσιογράφου
Με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την απόφαση της ΕΕΑ για τον «δικέφαλο του βορρά» και την Ξάνθη, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ και δημοσιογράφος της ΕΡΤ1 και της ΕΡΑ Σπορ, Γιάννης Σαντοριναίος, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook ένα μικρό κείμενο που έλεγε πως «αν κατάλαβα καλά, η καλύτερη ομάδα της τετραετίας θα είχε υποβιβαστεί δύο φορές, μία με τον οπλαρχηγό και μία με τον ανιψιό! Το λες και νταμπλ». Η ανάρτηση αυτή εξόργισε τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι οποίοι έστειλαν επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία ζητούν την αποπομπή του Γιάννη Σαντοριναίου από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση. 

Λίγη ώρα μετά, ο ίδιος έχοντας κατεβάσει την αρχική του ανάρτηση, επανήλθε λέγοντας πως το post του ήταν χιουμοριστικό και παρερμηνεύτηκε. Επειδή κάποιοι έχετε πρόβλημα ν' αντιληφθείτε ακόμη και το χιούμορ. Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα της 4ετίας, η οποία όμως βρέθηκε δύο φορές σε δύσκολη θέση με κίνδυνο υποβιβασμού
. Την πρώτη φορά με την εισβολή στο γήπεδο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, με τ΄όπλο στη θήκη, όταν ο διεθνής Τύπος αναφέρθηκε έντονα σ' αυτό το ενδεχόμενο ποινής. Μάλιστα ο κ. Σαββίδης τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. Η δεύτερη περίπτωση αφορά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού με όλα όσα ακολούθησαν. Δύο επικίνδυνες καταστάσεις τις οποίες απέφυγε και πραγματικά έχουν αξία σαν ένα νταμπλ. Τίποτα μεμπτό ,λοιπόν, ούτε η καταγραφή της πραγματικότητας μπορεί να θεωρηθεί προσβλητική. Εύχομαι στην διοίκηση του ΠΑΟΚ να δικαιωθεί στον αγώνα της και να υπερασπιστεί την αθωότητά της στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. 

Επί πλέον ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ κατήγγειλε πως μετά την επιστολή του ΠΑΟΚ δέχθηκε στον λογαριασμό του υβριστικά και απειλητικά μηνύματα από οπαδούς της ομάδας.

Πηγή: e-tetradio

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ