2020-01-30 15:00:41
Φωτογραφία για Τεράστια η ζήτηση της μάσκας της Xiaomi για τον κοροναϊό
Επιχειρώντας να καλύψει την ζήτηση για τον κοροναϊό, η Xiaomi διέθεσε μέσω της πλατφόρμας της Youpin ένα νέο σετ από μάσκες προστασίας.

Αναμφίβολα οι ιατρικές μάσκες προστασίας αυτή την περίοδο στην Κίνα αποτελούν είδη πρώτης ανάγκης όπως καταλαβαίνουμε, αφού ο κόσμος εκεί τρέχει εναγωνίως για να προμηθευτεί όσο το δυνατόν περισσότερες (και καλύτερες) για να προφυλαχθούν από πιθανή επαφή τους με μολυσμένους με τον Κοροναϊό (2019-nCoV). Επιχειρώντας να καλύψει την ζήτηση, η Xiaomi διέθεσε σήμερα μέσω της πλατφόρμας της Youpin ένα νέο σετ από μάσκες προστασίας και μέσα σε ελάχιστα λεπτά η κίνηση ήταν τόσο υψηλή που η πλατφόρμα κράσαρε από τις επισκέψεις.

«Η ζήτηση για την ιατρική μάσκα προστασίας ήταν πιο μεγάλη από όσο είχαμε υπολογίσει με αποτέλεσμα ο Youpin server να μην είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας. Απολογούμαστε επειδή αρκετοί από εσάς δεν μπορέσατε να κάνετε τις αγορές σας, όμως σύντομα ελπίζουμε να είμαστε σε θέση να σας εξυπηρετήσουμε ξανά».

Σημειώστε ότι κάθε πακέτο με μάσκες ιατρικές κοστίζει 39,9 Yuan (6$ περίπου) και περιέχει 20 από αυτές. Σήμερα πάντως, αναμένεται να συνεχιστεί η διάθεση των ιατρικών μασκών, μετά από τις ενέργειες της Xiaomi για να επανέλθει σε λειτουργία ο server.
medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ