2020-01-30 21:49:29
Φωτογραφία για Τα δύσκολα χρόνια των Deevibes: Η ενδοοικογενειακή βία και ο ρατσισμός
To μουσικό συγκρότημα Deevibes, που έγινε γνωστό από τη συμμετοχή του στο X Factor .

Ο Ντομινίκ και η Εβελίνα μίλησαν για τον ρατσισμό αλλά και την ενδοοικογενειακή βία που έχουν βιώσει.

Ο Ντομινίκ αποκάλυψε πως δεν έχει μνήμες από τον πατέρα του και θυμάται μόνο την μητέρα του να φέρνει εκείνον και τον αδερφό του στην Ελλάδα. Εξήγησε, επίσης, πως η καταγωγή του δυσκόλεψε την προσαρμογή του και τον έκανε να αγωνίζεται. Η Εβελίνα έχει μνήμες από τον πατέρα της, ο οποίος ήταν καλός μαζί της μέχρι που ο χωρισμός του με τη μητέρα της τον άλλαξε σε ένα σκληρό άνθρωπο.

«Από τη Γερμανία φύγαμε σαν κυνηγημένοι με την μητέρα μου και τον αδερφό μου. Ο πατέρας μου είχε γίνει βίαιος με τη μητέρα μου. Για 20 χρόνια δεν είχα καμία επαφή με τον πατέρα μου. Όταν τον συνάντησα, τον ρώτησα γιατί χτυπούσε τη μητέρα μου. Όταν ήρθα στην Ελλάδα βίωσα τον ρατσισμό. Οι συμμαθητές μου και η δασκάλα μου γελούσαν μαζί μου γιατί είχα διαφορετικό χρώμα και φορούσα σκουλαρίκι», είπε ο Ντομινίκ.

«Ο πατέρας μου μας έκανε ψυχολογικό πόλεμο, όταν η μητέρα μου του ζήτησε να χωρίσουν. Μέσα σε ένα βράδυ ο πατέρας μου πήρε όλα τα έπιπλα από το σπίτι, κοιμόμασταν για μήνες στο πάτωμα. Ήταν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου μέχρι που έγινε εχθρός μου. Είχα κόψει κάθε επαφή μαζί του μέχρι που τον είδα σε μια συναυλία μου. Αποφάσισα να του μιλήσω για να γίνω εγώ καλύτερη», είπε η Εβελίνα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ