2020-02-09 18:17:46
Φωτογραφία για Ο Διαγόρας πήρε το ντέρμπι της Ρόδου
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΙΑΛΥΣΟΣ 3-1

Ο Διαγόρας ήταν ο νικητής του μεγάλου ντέρμπι της Ρόδου, καθώς έκανε την ανατροπή και κέρδισε τον Ιάλυσο με 3-1. Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό, όμως οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 33' με τον Κονέ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα μετά από ατομική προσπάθεια του Μαστραντωνάκη, Στο δεύτερο μισό όμως οι γηπεδούχοι πήραν τα «ηνία» και στο 50' έφτασαν στην ισοφάριση με σουτ του Μπουρλάκη. Λίγο αργότερα (53') κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουρλάκη από τον Γιώργου, όμως ο Ανδρούτσος «νίκησε» τον Μπαρμπαρούση από τα 11 βήματα. Ο τελευταίος όμως πήρε τη «ρεβάνς» από τον αντίπαλο γκολκίπερ, όταν στο 66' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του με κεφαλιά και έδωσε αέρα ενός γκολ στην ομάδα του. Στο 78' ο Μπρουλάκης με ωραίο πλασέ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τον Διαγόρα και διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-1.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ: Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κασνέτσι (90' Αγιώτης), Αυγενικού (69' Αυγενικού),Πινιώτης, Μπουρλάκης, Γεωργίου (87' Σερτζίνιο), Μπαρμπαρούσης.

ΙΑΛΥΣΟΣ ΡΟΔΟΥ: Ανδρούτσος, Παγώνης, Πάτας, Χειμωνέττος Κ, Γιώργου, Μπάρδης (73' Κούτνικ), Ρεκλείτης, Μαστραντωνάκης (86' Μαστρωνάκης), Χειρίτραντας (63' Πριόνας), Μαραγκουδάκης, Κονέ.
parapona-rodou
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ