2020-02-10 20:25:37
Φωτογραφία για iOS 13.4: η πρώτη δημόσια beta είναι διαθέσιμη
Η Apple προσφέρει την πρώτη δημόσια beta του iOS 13.4 στο iPhone και το iPadOS 13.4 στο iPad απόψε. Φτάνει μόλις μια εβδομάδα μετά την πρώτη έκδοση beta για τους προγραμματιστές .  

Το iOS 13.4 περιλαμβάνει μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως η κοινή χρήση φακέλων στο iCloud Drive, μια νέα γραμμή εργαλείων στην εφαρμογή Mail, ενοποιημένες αγορές για εφαρμογές στο iOS, macOS και tvOS, νέα στοιχεία ελέγχου για το CarPlay, η δυνατότητα εφαρμογής από τον χρήστη να έχει πρόσβαση μόνιμα στην τοποθεσία του αφού πρώτα επιλέξει την επιλογή "Όταν η εφαρμογή είναι ενεργή" και πολλά άλλα.

Αν έχετε το προφίλ για να δοκιμάσετε τη δημόσια beta του iOS, μεταβείτε στην περιοχή Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της πρώτης beta του iOS 13.4. Εάν αυτό δεν συμβαίνει και σας ενδιαφέρει η δημόσια beta, μεταβείτε στο beta.apple.com , συνδεθείτε με το λογαριασμό σας Apple, κάντε λήψη του προτεινόμενου προφίλ και, στη συνέχεια, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις=> Γενικά=> Ενημέρωση λογισμικού .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ