2020-02-13 15:20:13
Φωτογραφία για Μπαίνει ξανά στο ''Πέτα τη φριτέζα'' με...guest!
Μπορεί να έφυγε από τη σειρά και μάλιστα καλύφθηκε η απουσία της και σεναριακά, όμως, η Τζένη Μπότση επιστρέφει στο πλευρό του Αντρέα Μπασκιά, κατά κόσμον Γιάννη Μπέζου. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία έκανε ένα μικρό διάλειμμα για να φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της, φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει σιγά σιγά στην… κανονικότητα. Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταφέρει στο Gossip-tv η Διονυσία Ζαπατίνα, η Τζένη Μπότση θα κάνει guest εμφάνιση στο 38ο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, και φυσικά η χαρά των φαν της κωμικής σειράς που την παρακολουθούν φανατικά θα είναι πολύ μεγάλη.

Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Μπότση υποδυόταν στον πρώτο κύκλο της σειράς ,πέρυσι, τη Φάλον, την ψαρού η οποία ήταν τρελά ερωτευμένη με τον Ανδρέα Μπασκιά. Όμως, οι περίεργες επαφές της με τον ήρωα που υποδύεται ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, έφεραν τα πάνω κάτω στο ψαροχώρι, όπου διαδραματίζεται η ιστορία των ηρώων, και έτσι η Φάλον αναγκάστηκε να φυγαδευτεί καθώς την κυνηγούσε η γυναίκα του.


Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, η Τζένη Μπότση επιστρέφει για ένα και μόνο επεισόδιο ως guest ,όμως, στο άμεσο μέλλον θα δουν οι συντελεστές της σειράς πώς μπορεί η ηθοποιός να ενταχθεί και πάλι στο καστ της σειράς.

Μην ξεχνάμε πως και η ίδια θέλει προς το παρόν να παραμείνει στο σπίτι για να φροντίζει τη νεογέννητη κόρη της που τόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει. Έτσι, καμία από τις δύο πλευρές δεν βιάζεται για αυτή την επιστροφή. Ίδωμεν…

http://www.tvnea.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ