2020-02-20 17:30:30
Φωτογραφία για Σοκαριστικές εικόνες στο γήπεδο Δωριέα
«Πέσαμε από τα σύννεφα διαβάζοντας την ανακοίνωση του αντιδημάρχου Στράτου Καρίκη, μέσω της οποίας ενημερωθήκαμε για την μεγάλη του ευαισθησία σχετικά με τον αθλητισμό της περιοχής μας, αλλά και το ιστορικό γήπεδο μπάσκετ του συλλόγου μας. Είναι απορίας άξιο βέβαια, πως δεν μπήκε στον κόπο να έρθει πρώτα σε επικοινωνία μαζί μας, ως είθισται , μιας και ο χώρος ανήκει στον ιστορικό Δωριέα, προκειμένου να μας ενημερώσει για τις προθέσεις του για συνεργασία. Θα μπορούσε ωστόσο αυτή η μεγάλη του αγωνία περί της αθλούμενης νεολαίας στην πόλη μας ,να ξεκινήσει από χώρους που ανήκουν στο Δήμο όπως για παράδειγμα το γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή της Ανάληψης, το οποίο δυστυχώς έχει μετατραπεί σε στέκι χρηστών και παραβατικών και αυτό δε είναι κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και από τις παρακάτω εικόνες.

Σας κάνουμε γνωστό ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να πάρουμε μέρος σε γαϊτανάκι δημοσιεύσεων , παρόλο που διανύουμε περίοδο Απόκρεων. Είμαστε όμως ανοιχτοί σε κάθε διάλογο και πρόταση, για το καλό του αθλητισμού στην πόλη μας , εδώ και 96 χρόνια»

Καλές Απόκριες

Όταν τελειώσουν οι Απόκριες ας βγάλουν την μάσκα ,αυτοί που είναι πίσω από την επιστολή Καρίκη, άλλωστε μας είναι γνωστοί

Ο πρόεδρος            Ο γεν γραμματέας

Αν. Βογιατζόγλου   Ιωανν. Γεωργιάδης 
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ